Baby news – Simon Porte Jacquemus i njegov suprug Marco Maestri postali su roditelji
Baby news – Simon Porte Jacquemus i njegov suprug Marco Maestri postali su roditelji

Baby news – Simon Porte Jacquemus i njegov suprug Marco Maestri postali su roditelji

Za nas prolećna sezona je u znaku LE MARIAGE kolekcije i francuskog sudbonosnog DA na Jacquemus način, dok je u jednom parižanskom domu protkana kroz prizmu novog života i prvih reči. Simon Porte Jacquemus definitivno je bio tata modne igrice, dok se sada i u svom privatnom životu ostavario u ovoj ulozi. Dizajner francuske modne kuće zvanično je postao otac, a evo šta mi znamo o tome.

Previously @ Jacquemus

Pre nego donesemo sve detalje o ovoj bebi sagi, vreme je da se na trenutak osvrnemo na sva pređašnja iznanađenja koja nam je ovaj francuski brend na čelu s novim tatom, servirao. Nakon što je prošlo godinu dana od ikoničnog 3D mrketinga koji je zaludeo modnu industriju, još jednom osvrnuli smo se na ovu viralnu sagu. Posle pomenute mini proslave, stigla nam je nova kolakcija, ali ne onakva kakvoj smo se nadali. Svojim dosadašnjim linijama francuska etiketa pridobila je epitet trend setter-a. Prošlogodišnja kolekcija potpisana dominacijom balloon like silueta, godinu dana kasnije, nalazi se u svim izlozima high-street brendova koji žele da postignu Jacquemus look. Međutim, ovog puta nas nisu dočekale balloon suknje ili artistic siluete već sudbonosno DA u stilu francuske modne kuće. LE MARIAGE kolekcija slavi ljubav kroz prizmu parižanske estetike. Sada, kada smo updatovali Jacquemus memoriju, od poznatog dizajnera stigle su najlepše moguće vesti.

Jacquemus (baby) season

Naime, dizajner poznate modne kuće na svoj Instagram profil objavio je prvu sliku svoje dece. Uz opis MIA and SUN,  predočio nam je imena svojih blizanaca. Ako se pitate odkud baš Jacquemus u ovoj ulozi, rećićemo vam da nas ni malo ne čudi. 2022. godine poznati dizajner venčao se sa svojim dugogodišnjim partnerom Marcom Maestriem. Ovaj složan par svoju vezu započeo je 2018. godine, dok je javnost za istu saznala godinu dana kasnije. Ono što mi želimo ovom moćnom dvojcu je mnogo sreće i još puno godina zajedničke ljubavi.

Foto: Instagram / @jacquemus

Učitati još
Zatvori