Nova s.Oliver letnja kolekcija inspirisana Barbie estetikom
Nova s.Oliver letnja kolekcija inspirisana Barbie estetikom

Nova s.Oliver letnja kolekcija
inspirisana Barbie estetikom

Viralni Barbiecore trend nije izostao ni u letnjoj kolekciji brenda s.Oliver. Kolekcija pod nazivom sadrži dve osnovne tkanine, lan i pamuk, koje su cenjene zbog nenadmašne udobnosti i prozračnosti. Lan je poznat po svom laganom i prozračnom osećaju, što ga čini idealnim za vruće letnje mesece. Dok je pamuk, s druge strane, mekan, nežan za kožu i omogućava odličnu cirkulaciju vazduha, obezbeđujući maksimalnu udobnost čak i u najtoplijim danima. Izbor ovih tkanina odražava njihovu posvećenost obezbeđivanju mode koja ne samo da izgleda dobro, već i da se odlično nosi.

Bezvremenska elegancija

Odevni predmeti od lana odišu elegancijom koja ostaje bezvremenska iz sezone u sezonu. s.Oliver kolekcija od lana prikazuje niz šik i sofisticiranih dizajna koji su savršeni za leto. Od laganih lanenih haljina do krojenih pamučnih pantalona, kolekcija nudi raznovrsne komade koji mogu bez napora da pređu iz ležernih dnevnih izlazaka u večernje romantične večere. Prirodna tekstura lana dodaje element sofisticiranosti svakoj odeći, što ga čini osnovnim izborom za modne entuzijaste koji traže dašak klase.

Svestrano i bez napora

Pamuk je svojom svestranošću i lakoćom oduvek bio omiljeni izbor za leto. Od laganih pamučnih majica do pamučnih šortseva opuštenog kroja, kolekcija oličava suštinu letnje mode. Sposobnost pamuka da upija vlagu i omogućava koži da diše, čini ga idealnim izborom za ove vruće dane. Bez obzira da li šetate plažom ili istražujete grad, s.Oliver pamučna odeća će vas održati rashlađeni, udobnim i bez napora modernom.

Colour me

Nova letnja kolekcija brenda s.Oliver ispunjena je Barbie koloritom u vidu roze i narandžaste boje, a sami dizajni kreiranu su sa ciljem da udovolje različitim stilovima i preferencijama, osiguravajući da svako može pronaći nešto što odgovara njegovom ličnom ukusu. Bez obzira da li više volite minimalističku eleganciju ili živopisne printove, S.Oliver letnja kolekcija nudi širok spektar opcija koje odgovaraju željama svakog ljubitelja mode. Posvećenost brenda korišćenju visokokvalitetnih tkanina osigurava da možete izgledati i osećati se najbolje, čak i u najtoplijim mesecima.

Takođe, u s.Oliver radnjama vas trenutno očekuje i sniženje do čak 50%.

look 1
look 2
look 3
look 4

Foto: PR

Učitati još
Zatvori