Romantika na Jean Paul Gaultier (by Simone Rocha) način
Romantika na Jean Paul Gaultier (by Simone Rocha) način

Romantika na Jean Paul Gaultier (by
Simone Rocha) način

Paris Haute Couture week i dalje traje, a minimum tri puta dnevno imamo goruće modne teme o kojima bismo da raspravljamo. Uprkos činjenici da je tek početak godine već imamo jednu od mega uspešnih kolaboracija, iza koje stoje Jean Paul Gaultier i Simone Rocha i možemo da kažemo, uprkos jakoj konkurenciji, favorite so far što se ove Nedelje mode tiče. Publika je veoma dugim aplauzom i ovacijama ispratila sam defile revije, a socijalne mreže bruje o ovom match made in heaven spoju dvoje umetnika.

Romantika i povratak viktorijanskoj eri u smislu krojeva, detalja i korseta i sve to u puder roze tonovima – heaven on earth.

New Romantics lever unlocked

Simone Rocha je gostujući dizajner na novoj Jean Paul Gaultier Haute Couture kolekciji and she nailed it.

“Moja namera bila je da stvorim kolekciju koja je vrlo ženstvena, ali istovremeno provokativna i senzualna.”, rekla je Simon vezano konkretno ovu saradnju.

DNK po kojem je francuska modna kuća decenijama prepoznatljiva bio je prisutan kroz celokupno trajanje revije, a Simone je dodala cveće, perle, mašne and all other girly stuff. Revija je bila svojevrsna oda viktorijanskoj eri na moderan način a romantična nota nas nije napustila od prvog do poslednjeg izlaza kroz čipku, korsete i til.

Ova revija je prava sinteza njihovih individualnih brendova i perfektan spoj dva umetnika na jednoj Haute Couture misiji, a ako se pitate da li se kroz runway provukao i čuveni JPG mornar ne brinite – he was there! 

Zvanice su se, takođe, pojavile u vrlo nežnim ali istovremeno senzualnim izdanjima, a front row izgledao je kao costume department za neki istorijski film.

Front row chronicles: Kylie Jenner & Kelly Rutherford

Hello Parisians, Gossip Girl here. Glumica Kelly Rutherford izašla je iz svoje komfor zone i obukla baby roze haljinu, dok je Kylie iznela jedno od svojih najboljih izdanja up to date.

Njih dve su zajedno ćaskale u prvom redu, a među ostalim zvanicama našli su se: Bella Thorne, Jordyn Woods, Leonie Hanne i Noah Cyrus.

Učitati još
Zatvori