Ralph Lauren konačno u Njujorku, a Christy Turlington na pisti
Ralph Lauren konačno u Njujorku, a Christy Turlington na pisti

Ralph Lauren konačno u Njujorku, a
Christy Turlington na pisti

Dizajner koji predstavlja otelotvorenje američke mode konačno se vratio „kući“. Njegovo prisustvo značajno je doprinelo eksluzivnosti jednom od najuticajnijih modnih nedelja u godini. Nakon glamurozne večere na Wall Street-u i takozvanog Ralph’s Club-a koji je uveličala niko drugi do talentovane pevačice Janelle Monáe za vreme Ralphove poslednje revije na Nedelji mode u Njujorku 2019. godine,  sa nestrpljenjem smo iščekivali otkrivanje ovogodišnjeg celokupnog koncepta modnog događaja. I to sa punim pravom. Ralph Lauren održao je reviju u jednom napuštenom skladištu u Brooklyn Navy Yard-u koji je pretvoren u svojevrsni ranč. A u prvim redovima – finest A listers.

Sav taj američki glamur

Na Ralph Lauren ranču imali smo prilike da vidimo neke od najvećih holivudskih zvezda kao što su Jennifer Lopez, Julianne Moore, Diane Keaton, Laura Dern, Gabrielle Union i Amanda Seyfried, dok se ispred njih na samoj pisti dešavala iskonska američka moda sortirana u tri kategorije – neizostavan denim, prepoznatljiv boho kič i američki glamur. Sve to umotano u western stil i military blejzere. Kada govorimo o paleti boja, na reviji su diminirale bela, plava, crna i zlatna nijansa.

„My spring 2024 women’s collection is about a new kind of romance – cool and sophisticated“ – Ralph Lauren.

ralph lauren
ralph lauren

Nova romansa i supermodeli

Grandiozni povratak Ralpha Laurena na Nedelju mode u Njujorku nije mogao da ostane samo na prepoznatljivim dizajnima i popularnosti onoga što nazivano front raw ekipom. Američki dizajner je svoju novu romansu ulepšao idealnom završnicom. Poslednja manekenka u nizu koja se prošetala Lauren rančom bila je niko drugi do Christy Turlington. Iako smo Naomi Campbell navikli da viđamo gotovo na svakoj Nedelji mode, Lindu, Christy i Cindy zaista imamo priliku da vidimo samo na posebnim događajima. Podsećamo, ovog septembra stiže i uzbudljiva dokumentarna serija The Supermodels u kojoj će se naći i ekskluzivni intervjui sa najpopularnijim manekenkama devedesetih.

Premijera je zakazana za 20. septembar na steraming platformi Apple TV+.

ralph lauren
Christy Turlington
ralph lauren
Christy Turlington

Foto: IMAX

Učitati još
Zatvori