Pull & Bear x Valentina Zenere: Partywear kolekcija koju bi nosila čak i Serena van der Woodsen
Pull & Bear x Valentina Zenere: Partywear kolekcija koju bi nosila čak i Serena van der Woodsen

Pull & Bear x Valentina Zenere: Partywear kolekcija koju bi nosila čak i Serena van der Woodsen

Novembar i decembar uveliko euforično najavljuju kraj godine, a pre toga nas po ustaljenom principu očekuju brojni praznici i zabave. Sledstveno tome, aktuelna sezona donosi nova it pravila modne igre, a kao suverena zvezda svakog party garderobera u ovom trenutku izdvaja se limitirana kolekcija brenda Pull and Bear – nastala u saradnji s argentinskom glumicom Valentinom Zenere. Spojivši svetlucave partywear klasike i nešto urbanije fragmente, zvezda Netflixove serije Élite i španski brend, oformili su naposletku efektno krojene komade odeće – kojima bi svoj glas zasigurno dala i fiktivna modna junakinja Serena van der Woodsen.

Glamurozno putovanje kroz noć

Iako je brend Pull and Bear uglavnom okrenut casual stilskom obrascu, može se zapaziti da su u poslednje vreme na ustaljenu modnu teritoriju uvedeni i brojni glam momenti. Najpre je taj iskorak napravljen u saradnji s pop princezom TINI, a nastavljen kroz aktuelnu party kolekciju. Propratna modna kampanja, sastavljena iz fotografija i kratkih filmova, vodi nas na glamurozno proputovanje kroz noć, a glumica Valentina Zenere nosi različite odevne kombinacije koje u fokus stavljaju šljokice. Maxi asimetrična haljina, izrazite mini haljine, elegantno plavo odelo, topovi, baggy farmerke prožete srebrnim detaljima, denim kombinezon i crne pantalone sa čipkastim porubima i našivenim šljokicama samo su neki od ultimativnih party favorita. A sve je upotpunjeno i neizostavnim modnim dodacima.

S obzirom na to da je reč o limitiranoj kolekciji, te da su određene haljine dostupne samo u online segmentu – osmislite na vreme idealnu prazničnu kombinaciju i zakoračite kroz dugu noć u stylish izdanju poput glavne junakinje serije Élite.

Ko je Valentina Zenere?

Valentina Zenere je dvadesetšestogodišnja glumica i pevačica rodom iz Buenos Ajresa – koja poslednjih godina gradi uspešnu karijeru u Španiji. Veliku popularnost u Argentini donela joj je serija Soy Luna, nakon čega je usledila zapažena uloga u  istorijskoj drami Las chicas del cable (Cable Girls). Ove dve serije bile su uvertira za svetski uspeh koji je kulminirao nakon uloge Isadore u tinejdž seriji Élite. Osim uspešne glumačke karijere Valentina Zenere gradi uporedo i muzičku, dok je uticaj ove devojke vidljiv i u modnoj sferi – što pokazuje i partywear kolekcija koju je kreirala uz Pull and Bear.

Foto: Instagram @valentinazenere; @pullandbear/ Pull and Bear @pullandbear.com

Učitati još
Zatvori