Prvi pogled na nove modele popularnih M-ishka espadrila

Prvi pogled na nove modele
popularnih M-ishka espadrila

Približavanje početka leta uvek znači i dolazak novih kolekcija, kao i modela. Ako se nečemu veselimo leti onda su to prvenstveno novi modeli cipela, a najviše espadrila. M-ishka je brend koji pratimo već dugo, a ovo leto stiže potpuno novi dizajn popularnih modela. Visoko kvalitetne, jedne od onih kojima ćete se uvek vraćati leti, Mishke su ono što želimo imati na svojim nogama kada stignu letnje kombinacije.
Osnivačica brenda Emilija Katić upravo je snimila novu kampanju. ”Zamislila sam da nova kolekcija M-ishki posebno ističe ženstvenost i nadam se da sam u tome uspela.”, otkrila nam je. A osim novih fotografija kampanje, pitali smo Emiliju i koji su dalji planovi za leto!

Inspiracija mediteranom

Koliko si ponosna što je Mishka brend kojem se žene svake sezone vraćaju, vole tvoj dizajn i baš ga nose kao modni dodatak na koji se uvek mogu osloniti?

Ponosna sam! Taj predivni osećaj ispunjava me iznova svakog dana kad ulazim u M-ishka radnju i krećem sa ritualima, postavljam cveće, puštam neku od melodija koje mi miluju dušu, pogledam sve oko sebe i još jednom se opet malo zaljubim u svaki komad. Zatim polako krenu da dolaze klijentkinje, sve redom predivne žene, kako nove tako i one koje već dobro poznajem. Biramo boje, isprobavamo modele. Nakon dugog dana kada se radnja zatvara pogledam opet sve oko sebe, ponosna i srećna što me sutra čeka isti takav dan.

Možemo li reći da svakako važnu ulogu u tome imaju i materijali, preciznost izrade, ali i osluškivanje klijentkinja?

U ovom malom šarenom svemiru koji smo stvorili između naših klijenata i nas, koji stojimo iza  M-ishka brenda, prožima se međusobna posvećenost i podrška. Svaki M-ishka proizvod je izrađen ručno od potpuno prirodnih i najkvalitetnijih materijala. Ljubav prema estetici i kvalitetu uvek nas je vodila ka preciznosti u izradi.

Za ovo leto pripremila si nove, zanimljive novitete, možeš li nam reći o kakvim modelima se radi?

Radi se o sandalama kontrastnih boja, s prepoznatljivom predimenzioniranom mašnom koja ističe stopalo, naročito gležanj, kao najljepši deo noge, barem ako pitate mene. Mašna se ovaj put može i skinuti po želji. Torbe su ostale istih oblika, ali upotpunjene su novim, prirodnim materijalima kao i bojama koje prate kolekciju.

Koja je bila tvoja inspiracija ovaj put i za koga su namenjeni novi modeli, za žene koje preferiraju kakav stil?

M-ishka je priča o konstantnoj potrazi za lepotom oko nas. Priča o potrazi za srećom. Priča o esenciji jedne žene utisnuta u proizvode koji oslikavaju njenu dušu. M-ishka svojim dizajnom poziva da pronađete onu nežnu i romantičnu stranu dok eksperimentišete sa bojama. Za mene je to uvek bezvremenska žena s posebnim osećajem za modu i istančanim osećajem za lepo.

Kako bi predložila da kombinujemo nove Mishka modele?

Svaki model espadrila ,pa i novi, je dizajniran tako da prati različite žvotne i modne stilove. Obično krećem od sebe i volim reći da je moj stil eklektičan, bez pravila. M-ishke uvek možete nositi, kako uz romantične haljine, tako i uz cool jeans.

Šta te najviše inspiriše kad dizajniraš nove modele, čime se najviše vodiš? Da li uzimaš u obzir i šta bi sama najradije nosila?

Svako ko me poznaje zna da je Mishka moj način izražavanja – romantična, nežna i ženstvena, tako da su to uvek i vodilje u mom dizajnu. U izradi jesu to svakako kvalitet i udobnost koje ne umanjuju lepotu i želju da svaki komad zaokruži izgled i da taj neki poseban chic ton čak i u najjednostavnijim kombinacijama. Nove M-ishka sandale dizajnirane su s inspiracijom na mediteran!

Učitati još
Zatvori