Polène Paris predstavlja novu limitiranu torbu od rafije koja dolazi u samo 200 primeraka
Polène Paris predstavlja novu limitiranu torbu od rafije koja dolazi u samo 200 primeraka

Polène Paris predstavlja novu limitiranu torbu od rafije koja dolazi u samo 200 primeraka

Sada je već dobro poznato da je Polène Paris sinonim za old money torbe. Minimalistički kroj, posvećenost izradi sa obraćanjem pažnje na svaki detalj, ovaj brend izdvaja od ostalih. Inovativnost i izlazak iz okvira trendova, takođe doprinose velikoj popularnosti Polène. Ovaj francuski brend, osnovan u Parizu, brzo je osvojio srca žena širom sveta zahvaljujući svojoj eleganciji i bezvremenosti. Nakon ekskluzivnog intervjua sa predstavnikom Polène brenda, sada donosimo vest o novom modelu limitiranje serije. Polène Paris Pai torba, sa svojim jedinstvenim dizajnom i vrhunskom izradom, predstavlja savršen spoj tradicije i moderne estetike, čineći je neodoljivom za sve ljubitelje luksuzne mode.

Polène Paris: Pai torba od rafije je komad koji želimo

Polène kombinuje tradicionalne zanatske tehnike sa modernim estetskim senzibilitetom, stvarajući torbe koje su istovremeno sofisticirane i funkcionalne. Brend je brzo stekao globalno priznanje zahvaljujući svojoj posvećenosti kvalitetu i detaljima. Limitirana kolekcija torbe izrađene u obliku bale slame predstavlja savršen primer kreativnosti i stručnosti brenda. Ova jedinstvena torba je pedantno napravljena od rafije poreklom sa Madagaskara, materijala poznatog po svojoj izdržljivosti i prirodnoj lepoti. Koristeći tradicionalne tehnike pravljenja ormana, Polène istražuje kreativnu slobodu kroz poetski i razigrani pristup materijalima.

Sa samo 200 dostupnih primeraka, Pai torba je novi statement piece. Ona prikazuje posvećenost brenda pri pomeranju granica smelosti i estetike, dok istovremeno pokazuje umeće brenda u radu sa kožom. Polène dizajnerski tim posvećen je stalnom istraživanju novih materijala i tehnika, što rezultira kreacijama koje su uvek sveže i inovativne. Brend takođe pridaje veliki značaj održivosti, koristeći ekološki prihvatljive procese i materijale u svojim proizvodnim metodama.

Ova limitirana torba je još jedan dokaz Polène misije da stvori bezvremenske, ali moderne dodatke koji kombinuju umetnost i funkcionalnost. Bilo da je nosite kao svakodnevni aksesoar ili kao poseban dodatak za specijalne prilike, Pai torba će zasigurno privući pažnju i postati omiljeni komad u vašoj kolekciji.

Foto: Polène Paris/ Instagram @polene_paris

Učitati još
Zatvori