Paige Lorenze: Ko je modna ikona Vimbldona?
Paige Lorenze: Ko je modna ikona Vimbldona?

Paige Lorenze: Ko je modna ikona Vimbldona?

Vimbldon je uveliko u toku, sa uzbuđenjem koje donose vrhunski teniski mečevi, ali našu pažnju privukla je modna strana turnira. U centru pažnje je Paige Lorenze, devojka talentovanog američkog tenisera Tommyja Paula. Paige je poznata američka influenserka i model, ali i osnivačica sopstvenog brenda, Dairy Boy. Ovaj brend se ističe po jedinstvenom stilu koji spaja urbanu modu sa nostalgičnim detaljima. Paige Lorenze je kroz ovaj brend stvorila prepoznatljiv identitet, privlačeći mnoge ljubitelje mode svojim kreativnim i inovativnim pristupom. Paige, poznata po prefinjenom stilu i prisustvu na društvenim mrežama, unosi dah svežine na tribine Vimbldona. Njena elegantna pojava i besprekorno modno izražavanje postali su omiljena tema ljubitelja mode i tenisa, dok je Tommy nastupima na terenu oduševio publiku.

Ko je Paige Lorenze?

Paige Lorenze, je odrasla između Konektikata i Vermonta, a zatim se preselila u Njujork da bi studirala modu. Nakon što je diplomirala, osnovala je modni i lifestyle brend, Dairy Boy, koji sada ima 100.000 pratilaca na Instagramu. Iako je uspešna influenserka, Lorenze planira da se u budućnosti više posveti brendu i manje koristi društvene mreže. Javnosti je postala poznata preko svog posla, a kasnije i po ulasku u vezu sa sa poznatim američkim teniserom. Paige i Tommy javno su obelodanili vezu u oktobru 2022. godine. Od tada, Paige je često viđena kao modno osvešćen pratilac na njegovim mečevima, prateći ga širom sveta na raznim turnirima i prvenstvima. Zbog toga, a i svog stila često je pred objektivom paparazza.

Paige Lorezne se posebno istakla svojim postovima u pripremama za Vimbldon, a kasnije i tokom turnira. Osim toga, Paige nije jedina koja se nalazi u fokusu medija kada su u pitanju odevne kombinacije za teniske turnire. Infleunserka Morgan Riddle i devojka tenisera Taylora Fritza, takođe se često nađe na modnom radaru zbog svojih prefinjenih kombinacija i modnog izražavanja.

Foto: Instagram @paigelorenze, @dairyboy

Učitati još
Zatvori