Novak Đoković je naša nova Style Crush ikona
Novak Đoković je naša nova Style Crush ikona

Novak Đoković je naša nova
Style Crush ikona

Iako Novaka Đokovića primarno (i redovno!) pratimo zbog tenisa, sve češće se dešava da nam je u fokusu i zbog modnih kombinacija. Da, dobro ste pročitali! Tako je prošle godine prošetao Lacoste koledžicu koju smo poželeli i mi. Zatim smo ga videli, takođe super obučenog, u svečanoj loži finala Svetskog prvenstva u ragbiju zajedno sa predsednikom Francuske Emmanuelom Macronom i pop zvezdom Ritom Orom. A sada je postao predmet našeg modnog interesovanja zahvaljujući outfitu koji je odabrao za dodelu Zlatne lopte koja je održana u Teatru de Šatele u Parizu. Tom prilikom najbolji teniser sveta imao je zadatak da dodeli Zlatnu loptu najboljoj fudbalerki Aitani Bonmati, a mi mu dodeljujemo Style Crush titulu i donosimo sve detalje o njegovom outfitu.

Loro Piana from head to toe

Nema sumnje da od najboljeg možemo da očekujemo samo najbolje. Tako je bilo i ovog puta kada je reč o stajlingu. Budući da ovakva prilika, kao što je dodela Zlatne lopte u Parizu, zahteva klasiku, Đokovićev izbor je pao na total look italijanske modne kuće Loro Piana. Crno smoking odelo sa satenskim reverima i dvorednim kopčavanjem, bela košulja i crna leptir-mašna – bili su pun pogotak za stajling o kome se u modnim krugovima i dalje priča.
Osim o stajlingu, priča se i o njegovoj prvoj dodeli Zlatne lopte gde je stao rame uz rame sa najboljim svetskim fudbalerima. A organizatori su odlučili da upravo on dodeli priznanje najboljoj fudbalerki godine Aitani Bonmati.

Novak se usput sreo i sa glavnom zvezdom večeri, dobitnikom glavne nagrade Lionelom Messijem, i čestitao mu na osmoj Zlatnoj lopti. A svet je obišla i Đokovićeva zajednička fotografija s još jednom fudbalskom legendom, Davidom Beckhamom koji je takođe u poslednje vreme u žiži javnosti zahvaljujući dokumentarcu na Netflixu o kom pričaju svi. Njih dvojica dugo se poznaju i uvek se srdačno pozdrave i popričaju, što smo videli i na poslednjem Vimbldonu.

Ipak, ovo nije prvi put da se prvi teniser sveta pojavljuje u crnom smoking odelu. Imali smo prilike da ga vidimo na crvenom tepihu u Monaku 2019. kada je po četvrti put dobio nagradu Laureus za najboljeg sportistu. Time naslućujemo kada je reč o modnim kombinacijama da se Novak Đoković vodi sintagmom If you like it, wear it.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori