Nova L’Amour kolekcija slavi snažnu, nezavisnu i uspešnu ženu
Nova L’Amour kolekcija slavi snažnu, nezavisnu i uspešnu ženu

Nova L’Amour kolekcija slavi snažnu,
nezavisnu i uspešnu ženu

Ženstvena simfonija duboko je utkana u dnk brenda L’Amour, koji ovom sintagmom predstavlja svoju novu Fall/Winter kolekciju. Kampanja je rađena u jednoj od najlepših građevina u Beogradu – Narodnom pozorištu i slavi jaku, samosvesnu i uspešnu ženu.

Nova kolekcija nesputano crpi inspiraciju iz klasične muzike, te na neki načim orkestrira savršene forme i teksture u kombinaciji sa najfinije odabranim materijalima. Namenjena je svim ženama koje svojom odećom žele da  demonstriraju osnaženu energiju i moć kroz pažljivo odabrane siluete i krojeve.

L’amour
L’amour

L’Amour: Ljubav u bojama sezone

Komadi iz nove kolekcije dolaze nam u razigranom koloritu royal plave i puder roze, dok je primarni akcenat stavljen na timeless neutralne tonove. Tu je i naša omiljena black/gold party haljina koju čuvamo za poslednju noć u godini, a komplet u boji cimeta rezervisan je za brunch prvog januara.

Kolekcija komunicira jaku žensku energiju i namenjena je i za poslovne prilike, ne samo večernje. Komadi nisu striktno vezani za aktuelne trendove, forma je vanvremenska i prilagodljiva, te se L’Amour haljine i odela mogu nositi i za 10 godina. Scena Narodnog pozorišta, kao i njegovi hodnici i stepenište doprinose vizuelnom identitetu brenda koji teži da bude okarakterisan kao nešto vanvremensko i kvalitetno, te je ovaj spoj definitivno nepogrešiv izbor.

L’amour

In the making

Ekipa koja stoji iza ovog brenda dala nam je uvid u sam nastanak kolekcije, od skice preko šava do finalnog proizvoda, i približila nam magiju stvaranja odevnih komada. Način i proces izrade odeće jednako su važni kao i sama prodaja, a strast koju ljudi dele kroz stvaranje modne kolekcije vidljiva je po samom završetku, kroz finalan proizvod.

Dizajnerka Aleksandra Čupković stoji iza brenda i na poseban način gradi odnos sa klijentima, kroz mogućnost custom made komada. Dakle, pored standardnih veličina postoji mogućnost izrade modela po vašim merama, samo je potrebno javiti se na vreme.

L’amour

Foto: Nikola Radišić

Art direktor: Marko Pamučina

Učitati još
Zatvori