Nike je upravo obrnuo igricu jer nam stižu nove ‘Reverse Panda’ Dunk Low patike
Nike je upravo obrnuo igricu jer nam stižu nove ‘Reverse Panda’ Dunk Low patike

Nike je upravo obrnuo igricu jer nam stižu nove ‘Reverse Panda’ Dunk Low patike

Kada kažemo da je Nike obrnuo igricu, već nam je jasno da upravo izlazi postojeći model patika preokrenutog colourwaya. Dunk Low ‘Panda’ model jedan je od najtraženijih iz Dunk serijala patika. Stoga, omiljeni gigantski proizvođač sportske odeće i obuće odlučio je da malo začini situaciju i lansira nam Dunk Low verziju obrnute kombinacije crne i bele boje. ‘Reverse Panda’ izdanje biće plasirano na tržište u narednim mesecima. Kako stoje stvari, naslućujemo aktiviranje velikog hajpa oko ovog modela Dunk patika.

nike
nike
nike
nike

Neophodno znanje pre kupovine Dunk patika: Kako razlikovati Dunk i Air Jordan 1

Dunk i Air Jordan 1 su bratski modeli košarkaških patika nastali osamdesetih godina prošlog veka. Ukoliko vam se do sada dešavalo da pomešate ova dva modela, oprostićemo vam jer mi znamo da je i jedan i drugi model dizajnirao Peter Moore i to iste godine. Dunk Low bile su namenje klincima sa koledža te im je i cena bila znatno niža.

Dunk Low i Air Jordan 1 Low model razlikuju se pre svega u dizajnu đona. Jordan đon je vidjivo puniji i sa više izraženih detalja. Prelazimo na gornji deo gde uočavamo da Dunk patike imaju i viši i širi okvir za prste, dok Jordan kečevi i dalje imaju uočljivije detalje i na prednjem i na zadnjem delu. Na jeziku i zadnjem delu nalazi se istaknut logo na oba modela patika, ali koji? Dobro pratite, ovo je najvažniji deo. Na Dunk modelu nalazi se klasičan Nike logo, dok se na Air Jordan 1 modelu nalazi vrlo prepoznatljiv Jumpman motiv.

Sličnog vizuelnog identiteta, ali malo drugačije konstrukcije. Kada govorimo o seriji Dunk Low i Jordan 1 Low modela iz ove i prethodne godine, moramo da kažemo da je kvalitet materijala i načina proizvodnje Dunk patika znatno bolji.

Choose your fighter

Učitati još
Zatvori