Nova kolekcija Mom’s Pants je tu: Letnji komadi koji donose stil, ne samo trend
Nova kolekcija Mom’s Pants je tu: Letnji komadi koji donose stil, ne samo trend

Nova kolekcija Mom’s Pants je tu: Letnji komadi koji donose stil, ne samo trend

Domaći brend čija modna ideologija redefiniše žensko oblačenje na ovim prostorima, Mom’s Pants predstavio je novu letnju kolekciju iza koje stoji jasna vizija. Naglašavajući bezvremenost u svakom kroju, dizajnerka i kreativna direktorka Jelena Đokić Bjeković kreirala je komade koje ćete dugo nositi i voleti.

U vremenima kada se trendovi nezadrživo smenjuju, a sa njima i fast fashion dobija na snazi, lokalni brendovi nalaze se brend nezahvalnim izazovom da ponude Mom’s Pants ponosno može reći da uspeva upravo u tome. Kao lokalni brend koji, stavljajući kvalitet na prvo mesto, postaje predstavnik slow fashion, nudeći neoboriv kontraargument brzoj modi. Vođeni postulatom da „donesu stil, ne samo trend“, letnja kolekcija rezultirala je upravo bezvremenim, sofisticiranim komadima. Ono što je sigurno jeste da ćete u njima biti zapaženi, te da će poslužiti kao prvi izbor u kreiranju letnjih autfita za različite prilike.

Kampanjom koja je snimana u Dubrovniku, a čija su lica ekskluzivno za Mom’s Pants bile Antonija Topić i Mia Matić, brend nas poziva na još jedno nezaboravno leto. Iza objektiva se našao fantastičan i izuzetno talentovan dvojac, Stefan Stojanov i Luka Bošković. Osunačni kadrovi upotpunjeni su komadima fluide siluete i elegantne forme, zbog čega je letnja kolekcija Mom’s Pants naš izbor za ovo leto – ali i mnoga naredna.

Foto: Stefan Stojanov, Luka Bošković

Učitati još
Zatvori