Modne vesti u duhu Svetskog prvenstva u fudbalu
Modne vesti u duhu Svetskog prvenstva u fudbalu

Modne vesti u duhu Svetskog
prvenstva u fudbalu

Logičnim sledom događaja, današnje modne vesti posvećujemo Svetskom prvenstvu u fudbalu. Osim što je Louis Vuitton predstavio prvu kolekciju galanterije posvećenu poslednjem prventsvu 2018. godine i što upravo LV godinama unazad obezbeđuje kovčeg u kojem se nalazi trofej, donosimo vam ikonične kampanje u kojima glavne uloge tumače prepoznatljica lica fudbalske scene.

Cristiano Ronaldo & Lionel Messi for LV

Kako srušiti internet uoči Svetskog prvenstva u fudbalu najbolje zna marketinški tim francuske luksuzne modne kuće. Naime, Louis Vuitton je objavio novu kampanju koja slavi kultni Damier kofer, a protagonisti su dva najveća fudbalska rivala Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Na fotografiji fudbalski velikani igraju upravo šah za koji se smatra da predstavlja polaznu tačku kreiranja fudbalske strategije. Naziv kampanje glasi Victory is a State of Mind (Pobeda je stanje uma), a potpisuje je istaknuta fotografkinja Annie Leibovitz ispred čijeg objektiva su se pre više od decenije našle fudbalske legende Pelé, Maradona i Zidane za LV Core Values kampanju.

 

New Balance x Stone Island

Nakon što se britanski reper Dave pojavio u New Balance x Stone Island fudbalskoj opremi, brendovi su potvrdili saradnju na Instagram profilima. Naime, lice kampanje je ni manje ni više nego Raheem Sterling krilni napadač fudbalskog kluba Čelsi i reprezentacije Engleske. Kolekcija fokus stavlja na Furon V7 kopačke u kojima bi Sterling trebalo da se pojavi upravo na Svetskom prventstvu u Kataru.

Takođe, Sterling je još prošle godine postao zaštitno lice New Balance brenda sportske opreme, a nedavno je sarađivao i sa britanskim proizvođačem obuće Clarks.

Foto. Instagram (@louisvuitton, @newbalance, @stoneisland_official)

Učitati još
Zatvori