Mladi lokalni brendovi koje treba da uvrstite na svoj lifestyle radar
Mladi lokalni brendovi koje treba da uvrstite na svoj lifestyle radar

Mladi lokalni brendovi koje treba da
uvrstite na svoj lifestyle radar

Instagram za ili /i/ protiv? Ekipa Journala ima mnogo toga da kaže napiše na temu protiv ove društvene mreže, ali takodje ne možemo osporiti činjenicu da nas i dalje u mnogim segmentima intrigira, zabavlja, fascinira. Pogotovo kada je reč o lokalnim mladim brendovima koji su kreativni, clean, maštoviti i koji u godinama za nama rastu eksponencijalnom brzinom. Mi smo tu da taj rast ispratimo i podržimo, kao i da izdvojimo favorite koji su zapali za naše oko.

Zato, spremite se. Journal radar je upaljen i danas za vas izdvaja tri potpuno različita, ali jednako inspirativna lokalna brenda na koja treba da obrate pažnju svi ljubitelji mode, beauty, enterijera i dizajna.

/ / K O C K A.

Brend koji se definitivno uklapa u Journal estetiku i vajb –  Kocka zaista nije samo još jedan u nizu brendova majica i dukseva. Originalan i upečatljiv, Kocka je pravi primer da je suština daleko značajniji činilac od forme. Zato nam kreativna ekipa Kocke servira svedene i minimalističke odevne komade sa pažljivo biranim porukama i natpisima koje želimo da ponesemo. Sa željom da ne shvatite Kocka poruke doslovno i težnjom da u moru isto obučenih budete za nijansu autentičniji pozdravljamo ovaj mladi brend i afirmativno kilmamo glavom pred njihovom parolom Cool Kids Never Die.

Indeed, they don’t.

 

/ @kocka21_ /
/ @kocka21_ /

/ / R A D O S T A N  K I L I M S.

Tamo gde se susreću inovativnost i tradicija, kreativnost i ljubav tamo je Radostan Kilims. U pitanju je kurirana selekcija antikvarnih i vintage ćilima, sa akcentom na pirotske ćilime. Brend koji je u eri potpune digitalizacije i konstante potrage za novitetima odlučio da se vrati svojoj tradiciju i korenima, stvarajući beskompromisne i vanvremenske ćilime za koji sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će pobediti test prolaznosti. Radostan Kilims ćilimi su kvalitetni, unikatni i zasigurno za korak ispred /iza/ svog vremena.

Interior design eksperti zahvalite nam se kasnije, ovog puta smo zaista pronašli komade vredne štednje. Ili slučaju Radostan Kilims vredne investicije!

/ @balkankilims /
/ @balkankilims /
/ @balkankilims /
/ @balkankilims /

/ / O L L I E ‘S.

Još jedan mladi brend čiji je nastanak zasnovan na tradiciji. Ovog puta ličnoj, u trenutku kada je mlada devojka Jelena odlučila da na nasledju maslinjaka svog dede bazira proizvodnju potpuno prirodne beauty kozmetike pod nazivom Ollie’s.

Brend Ollie’s proizvodi kozmetiku od najkvalitetnijih italijanskih, istarskih i španskih sortikvalitetnih maslinovih ulja iz deda Savinih maslinjaka. Misija ovog brenda je stimulacija kolagena i poptpuna regeneracija svih tipova kože. Da je maslinovo ulje zlato u bočici Jelena i Ollie’s najbolje znaju i zbog toga su odlučili da svoju ponudu u 2023. godini prošire novom kolekcijom koju čine tri potpuno nova porizvoda – Skin Boost krema za lice, Total Eye krema za okoloočno područje i Lip Balm balzam za usta. Kao potpuni beauty junkies jedva čekamo da testiramo nove proizvode, a do tada timu Ollie’s dodeljujemo 12 points za učinkovitost, prirodnu orjentisanost i inovativnost.

/ @ollies.oils /

photo. Instagram

/ / @kocka21_    / / @@balkankilims   / / @ollies.oils

Učitati još
Zatvori