Summer postcard from Venice: Luene nova kolekcija „Reflection of you“ je tu
Summer postcard from Venice: Luene nova kolekcija „Reflection of you“ je tu

Summer postcard from Venice: Luene nova kolekcija „Reflection of you“ je tu

Pre nešto manje od godinu dana, influenserka i preduzetnica Ena Luna predstavila je svoj brend dizajnerskih naočara za sunce – Luene. Trendi, smele, šik + pristaju svakome, [ nezvanično ] je bila karta na koju se igralo. Ako na to dodamo još i činjenicu da iza jednog modela Luene sunčanih naočara stoji 20 sati ručne obrade i preko 200 koraka, zaključak je sasvim jasan. Pored dizajna koji je odvažan, kvalitet i dug proces izrade su spona koja svaki model čini it komadom sezone. Zaključak, Luene naočare za sunce su must i ove sezone. Razgovaramo sa Ena Lunom o novoj kolekciji koja nosi simboličan naziv Reflection of you.

 

Journal: Šta nam poručuje nova Luene SS ’25 kolekcija naočara?

Ena Luna: Smatram da sunčane naočare predstavljaju aksesoar koji omogućava ljudima da se igraju sa trendovima iako možda u modnom smislu nisu skloni eksperimentisanju. Kolekcija nosi naziv Reflection of you i želeli smo da podstaknemo sve ljude koji vole i podržavaju naš brend da pokažu svoj stav i vide sebe u nekom drugom svetlu. Leti se budi posebna energija, razigrana je, seksi, odeće je sve manje a aksesoara sve više. Da li ste u gradu, na plaži, idete na žurku gde ćete dočekati zoru, Luene može uvek biti sa vama.

Journal: Luene SS ’25 kolekcija naočara nas vodi u različite gradove i summer lokacije, koju simboliku oni imaju?

Ena Luna: Ovom kolekcijom smo želeli da prizovemo najbolje leto naših života. Ali i da pokažemo ljudima da je to stvar stava i osećaja. Gde god se nalazili, možemo napraviti atmosferu kao da smo na Kopakabani, šetamo rivom u Rovinju, ljuljuškamo se na brodu na Kapriju, sve i da samo ispijamo kafu na Dorćolu.

Luene čuva italijanske vrednosti i nasleđe kroz naporan rad stvarnih ljudi koji su proveli svoje živote specijalizujući se za ovu liniju zanatstva. Rezultat je originalan proizvod koji prevodi izvrsnost kroz strast i autentičnost.

Luene

Journal: Ako bi trebalo da izdvojiš jedan tvoj omiljeni model iz ove kolekcije koji bi to bio?

Ena: Moj omiljeni model od acetata je Copacabana. I ne mogu biti srećnija što se moj ukus poklopio sa našom publikom te su one u rekordnom roku rasprodate. Pored njega, još jedan model koji je moj favorit je Le Club 69. I on je deo metalne kolekcije. Radujem se što baš za Journal mogu da najavim da uskoro izlazi i cela kolekcija modela od metala koja će upotpuniti Reflection of you kolekciju.

Journal: Uz šta kombinujemo SS ’25 Luene naočare ovog leta?

Ena: Naočare za sunce upotpunjuju zaista baš svaki look. Kako nam stiže leto, odeće je sve manje a aksesoara više, ali ono što izdvaja naočare jeste to što one dodaju simetriju licu što je vizuelno uvek privlačno. Spašavaju nas u situacijama kada nam nije do šminkanja te nam je potrebna samo lepršava haljina, sjaj za usne i frizura po izboru.

 

Učitati još
Zatvori