Love is in the air: Kendall Jenner i Bad Bunny ponovo uslikani zajedno
Love is in the air: Kendall Jenner i Bad Bunny ponovo uslikani zajedno

Love is in the air: Kendall Jenner i Bad
Bunny ponovo uslikani zajedno

Glasine o vezi Kendall Jenner i Bad Bunny-ja su poput voli me/ne voli me cveta – čas su zajedno, čas nisu. Ali, dva meseca nakon prvih slika (i secret date-a sa Justinom i Hailey), zajedničkih pojavljivanja na Coachelli (2 vikenda zaredom) par je ponovo uslikan zajedno.

Tyler the Creator održao je koncert u Los Anđelesu, a Kendall i Benito uživali su zajedno u muzici jednog od njenih omiljenih izvođača. Izgleda da muzika spaja ovaj par iznova i iznova, jer nam i dalje nije jasno kako komuniciraju. Opšte poznate da pevač ne priča sjajno engleski, kao ni Kendall španski jezik. Nakon svirke njih dvoje su zajedno napustili venue i ušli u njegov 3 miliona vredan Buggati Chiron.

Izmedju dva Coachella vikenda par je usnimljen i na zajedničkom jahanju, tako da verujemo da zaista provode vreme zajedno, i da ovo još jedan PR stunt? Na stranu i to da su mnogi komentarisali kako je tokom drugog vikenda najpoznatijeg festivala u prvim redovima, pored Kendall, na njegovom nastupu bila i njehova bivša devojka Gabriela Berlingeri. Benito i Gabriela bili su u vezi skoro 5 godina, a šta je bio razlog njenog dolaska na festival zna samo ona.

Iako nas priroda ove veze izuzetno zabavlja, iskreno, ne verujemo da će potrajati. But, let’s wait and see.

Kendall

Foto: Instagram; Profimedia

Učitati još
Zatvori