Loewe otkriva liniju redizajniranih klasika sa neverovatnom Puffer Goya torbom
Loewe otkriva liniju redizajniranih klasika sa neverovatnom Puffer Goya torbom

Loewe otkriva liniju redizajniranih klasika sa
neverovatnom Puffer Goya torbom

Španska luksuzna marka Loewe dala je svojim ikoničnim torbama pravi puffy makeover. Ova modna kuća predstavila je liniju redizajniranih klasika, torbama kao što su Puzzle, Goya, Flamenco i Puzzle Hobo u ažuriranim oblicima i bojama.

Kreativni direktor Jonathan Anderson pristupio je jesen/zima kolekciji na istinski inventivan način. Ova Loewe kolekcija sadržala je mnoštvo lukavo pozicioniranih balona, neki od kojih su bili uvučeni u kaiševe cipela, drugi ilustrovani na tkanini, a ostali taktički ubačeni u postavu haljine. Njihova linija naočara takođe je dobila novi infalted izgled zahvaljujući velikim „napumpanim“ ramovima koji im daju taj izgled cirkuskih balona.

Loewe F22
@loewe
@loewe

The Loewe Puffer Goya bag 

The Puffer Goya bag prvobitno je viđena na reviji kolekcije za jesen/zimu 2022. godine. Britanski kreativni direktor Jonathan Anderson iz španske luksuzne modne kuće predstavio je kolekciju punu raskoši, kombinujući gotovo Alisa u Zemlji Čuda nadrealistični pristup, sa sofisticiranim odevnim predmetima.

Čuvena Goya torba dobila je nov, jastučast izgled zahvaljujući punjenjem od prirodnih guščjih perja i završnim zlatnim anagramom brenda. Nove iteracije ovog klasika u formi nove Puffer Goya torbe, stižu u pet boja kao što su clay green, black, dark chocolate, caramel i plum rose.

Loewe F22
Loewe F22
Loewe F22
Loewe F22

Sve modele ove torbe, kao i ostatak jesen/zima kolekcije, možete pronaći na zvaničnom Loewe sajtu.

Loewe F22
Loewe F22

Foto. IMAX, Instagram

Učitati još
Zatvori