Ljubavna drama na snimanju novog filma Sydney Sweeney
Ljubavna drama na snimanju novog filma Sydney Sweeney

Ljubavna drama na snimanju novog
filma Sydney Sweeney

Sydney Sweeney je nova zlatna devojka Holivuda. Nakon velike popularnosti koju joj je donela serija Euphoria, kao i mnogih modnih kampanja koje je ostavila u godini iza nas, Sydney upravo je završila snimanje  romantične komedije koja nosi naziv Anyone but you.

Pitate se gde je drama? Ime joj je Glen Powell.

Glen Powell i Sydney Sweeney na Sony Pictures Entertainment prezentaciji filma "Anyone But You"

Glen, kojeg je proslavila uloga u nastavku filma Top Gun, i Sydney počeli su snimanje ovog rom com-a tako što su oboje bili u srećnim vezama, dok je glumica još bila i verena.

Snimanje, koje je pretežno bilo locirano u Australiji, završilo se pre par dana, a već kruže priče da se glumičin verenik iselio iz zajedničkom doma, dok je glumčeva devojka otpratila oboje sa Instagrama, i na istoj mreži najavila novi početak.

Filma

Ljubavna drama

Dolazimo do (logičnog)  zaključka da se par zaljubio tokom snimanja, dok je reditelj u više navrata pomenuo da vlada sjajna hemija medju glavnim glumcima. Naime, njih dvoje su izgleda preneli zalubljenost i na real life, a do nedavno smo mislili da je to samo odličan PR – kako bi se više pričalo o ovoj romantičnoj komediji.

Par se pojavio zajedno na Cinema Con manifestaciji u Vegasu, koja traje od 24.-27. aprila, gde je glumac rekao kako mu Sydney redovno daje nove nadimke, a kako je trenutno aktuelan Top Gun.

Kao posledica ove prevelike prisnosti (koja traje nedeljama) dolazi nam vest da je verenik od Sydney usnimljen je kako iznosi stvari iz njihove zajedničke kuće, dok je Gigi Paris, model i (do juče) zvanična devojka poznatog glumca otpratila i njega i Sydney sa Instagrama i okačila veoma cryptic post koji aludira na raskid.

„Know your worth & onto the next“ piše ispod njene poslednje objave. Pratimo dalja dešavanja, ali izgleda da ova ljubavna drama nije običan PR stunt.

Ljubavna drama na snimanju filma
Jonathan Devino, verenik od Sydney, usnimljen kako iznosi stvari iz zajedničke kuće.

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori