Lewis Hamilton nosi Dries Van Noten – i to je sve što treba da znate
Lewis Hamilton nosi Dries Van Noten – i to je sve što treba da znate

Lewis Hamilton nosi Dries Van Noten – i
to je sve što treba da znate

Dries Van Noten je napustio istoimeni brend, a modna zajednica nastoji da očuva njegov legacy. Nakon gotovo četiri decenije, neprikosnoveni vizionar odlučio je da poziciju prepusti nekim mlađim generacijama, a njegova oproštajna revija realizovaće se u junu na Nedelji mode u Parizu.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno – dizajni genijalnog Belgijanca ostaće deo obavezne literature, a Lewis Hamilton je neoborivi dokaz naše hipoteze. Naime, sedmostruki šampion u Formuli 1 nastavlja da nas oduševljava svakim istupom na stazu i to u Dries Van Noten runway komadima.

Trkački vikend za nama možda nije bio sjajan za Hamiltona, ali jeste za ljubitelje njegovog stila iza kojeg stoji genijalni Eric McNeal. Na free practice sesiji u Australiji Lewis je nosio ni manje ni više nego total Dries Van Noten look i to sa nedavno održane Nedelje muške mode. Pored toga, kombinaciju su upotpunile Bottega Veneta avijatorske naočare,

Lewis Hamilton je svoj uticaj utemeljio i van granica trkačke staze, te je ovo zaista pravi način odavanja priznanja jednom od najuticajnijih genija savremenog poimanja modne industrije. Promišljenost je uvek bila imperativ, a stilista Eric McNeal od samog početka uspeo je da isprati Hamiltonove radikalne i glasnogovorničke poteze.

Formula 1 je drugi najpraćeniji sportski događaj odmah posle Svetskog prvenstva u fudbalu, pa je i više nego jasno da će veliki broj medija ispratiti baš svako dešavanje kako na stazi, tako i u paddocku. Shodno tome, modne ideologije postale su neizostavni element koji je Lewis Hamilton implementirao u najbrži sport na svetu.

Australija nije jedinstven primer, a Lewis je Dries Van Noten kreacije nosio i u Bahreinu ove godine. U pitanju su bile pantalone iz Fall/Winter 24 kolekcije koje je upario sa Zegna košuljom. Ceo autfit upotpunile su Erl patike.

Lewis Hamilton nosi Dries Van Noten - i to je sve što treba da znate

Foto: Profimedia, Launchmetrics/Spotlight

Učitati još
Zatvori