Kim Kardashian i Pete Davidson raskinuli su vezu nakon 9 meseci zabavljanja
Kim Kardashian i Pete Davidson raskinuli su vezu nakon 9 meseci zabavljanja

Kim Kardashian i Pete Davidson raskinuli su
vezu nakon 9 meseci zabavljanja

Izgleda da je ovo leto sezona velikih raskida, jer su Kim Kardashian i Pete Davidson minimum peti high profile celebrity par koji je raskinuo vezu u poslednjih mesec dana. Ova vest je došla iznenada, jer je Kim sredinom jula kačila njihove happy in love slike na svoj instagram.

Izvori kažu da je raskid došao kao razumna odluka, zbog nemogućnosti održavanja veze na daljinu. Pete već duže vreme u Australiji snima film Wizards, dok je Kim u Los Andjelesu fokusirana na odgajanje dece. Navodno, rastali su se kao prijatelji.

Kim Kardashian & Pete Davidson
Kim Kardashian & Pete Davidson

Veza ili PR stunt?

Od samog početka, za ovu vezu se tvrdilo da je PR stunt, ali kako je vreme odmicalo Kim i Pete su dokazali svetu da su zaista zaljubljeni. Internet su preplavile njihove slike dejta iz fast food restorana, a fanovi su govorili da je Kim konačno istinski srećna što može da iskusi ordinary dating life, za promenu.

Kim je, gostujući kod Ellen, pričala o čarima dejtovanja i zbunjujućoj činjenici da danas niste official par ako nemate zajedničku sliku na instagramu. Takodje je rekla da uživa u vezi i da je jako, jako zaljubljena. Njihovo zajedničko pojavljivanje na Met gali, na koju su stigli poslednji, bilo je jedno od naj iconic red carpet momenata u poslednjih 10 godina.

Kim Kardashian & Pete Davidson
Kim i Pete na Met Gali

Iako su se svi pitali  šta to njih dvoje imaju zajedničko, oni su mesecima uspevali da opstanu uprkos lošim prognozama. Čak kada se, u jednom momentu, u njihovu vezu umešao i Kanye, Kim je stala na stranu svog dečka i poručila svom bivšem mužu da ‘odraste’. Kanye se nakon toga primirio, i par je nastavio da uživa u svojoj ljubavi. Mislili smo da je ‘still going strong’ status njihove veze, ali na žalost, putevi im se očigledno razilaze.

Ostaje nam da vidimo da li će Pete nastaviti svojim zavodničkim stazama (lista njegovih EX devojaka je impresivna). Sa druge strane, zanima nas i da li će se Kim i Kanye pomiriti… Ili će ona pak naći nekog novog, za njegu karijeru aktuelnog muškarca. Cause baby, it’s all showbiz!

Foto: Profimedia ; instagram.com

Učitati još
Zatvori