First Look: INES x Extreme Intimo kolaboracija je stigla – pogledajte je prvi
First Look: INES x Extreme Intimo kolaboracija je stigla – pogledajte je prvi

First Look: INES x Extreme Intimo kolaboracija je stigla – pogledajte je prvi

Kolaboracije modnih brendova u svetu su poželjna i vrlo česta stvar, a sada su postali praksa i na lokalnom tržištu. Prava modna poslastica ove zime je spoj modne kuće INES Atelier, iza koje stoji dizajnerka Ines Janković, i poznatog loungewear brenda Extreme Intimo. Misija ove kolaboracije je kreiranje kolekcije veša koja je seksi i zavodljiva ali istovremeno udobna i prijatna za nošenje, kako je komfor danas postao veoma važna stavka.

INES Atelier komadi već dugi niz godina su sastavni deo važnih datuma, ali i svakodnevnice, svih modno osvešćenih žena sa ovih prostora a odlikuju ih preciznost izrade i beskompromisna ženstvenost. Ona je uspela da filozofiju svog brenda pretoči i u ovu saradnju, te nas u okviru ove kolekcije čekaju multifunkcionialni komadi veša koji su lako uklopljivi u sve stilove.

„Dizajn donjeg veša mi je oduvek bio privlačan kao tema. Moj brend, kao i ja sama, slavimo pre svega ženstvenost i seksipil, ali na jedan suptilan, prefinjen način. Dok je Extreme Intimo brend poznat po kvalitetu i tradiciji, tako da je odmah bilo jasno da ćemo biti odličan spoj. Ideja se rodila zahvaljujući inovativnim ljudima u Extreme Intimo timu i radili smo zajedno intenzivno skoro pola godine na kolekciji koja je sada stigla u radnje“, rekla je Ines vezano za ovu saradnju.

Ines x extrmee intimo
Ines x extreme intimo

Ove sezone slavimo samopouzdanje

Kroz INES x Extreme Intimo kolekciju provlače se dve boje – crna i zagasito crvena (koja od Gucci revije važi za boju sezone). Glavna okosnica je minimalizam i multipraktičnost te se većina komada može nositi inicijalno kao veš, ali se igrom kroz stajling mogu nositi i kao sastavni deo autfita za izlazak.

„Budući da smo odavno upoznati sa Extreme Intimo filozofijom i pravcem brenda, fokusirali smo se na jednostavnost, ali i jedinstvenost u pogledu kombinacije materijala i krojeva. Ideja je da svaki komad može biti multifunkcionalan i da se može nositi od jutra do večeri. U INES atelier brendu verujemo da seksipil nema veze samo sa izgledom, kilažom, ili godinama. Za nas je to pitanje stava i energije, a ovi komadi su dizajnirani upravo za postizanje takvog efekta i buđenje samopouzdanja u svakoj od nas. Dvadeset prvi vek je era slobode i otvorenosti, želela sam da podstaknem žene da eksperimentišu i igraju se sa svojom ženstvenošću bez previše pravila i ograničenja“, objasnila je Ines samu ideju kolekcije.

 

INES x Extreme Intimo kolekcija je senzualna i multifunkcionalna

Kolekcija se nije fokusirala isključivo na donji veš, tako da u ponudi imamo lepršavi kombinezon, senzualne mini haljine, bodi dugih rukava, ali i midi suknja sa prorezom, kao i transparentne dokolenice. Bez sumnje, radi se o kolekciji koja golica maštu, ali nam zadaje i zanimljiv zadatak uklapanja ovih komada u zimske stajlinge koji naglašavaju žensko telo na sofisticiran način.

„Ne volim da favorizujem, ali ako bih baš morala da se ograničim samo na jedan komad to je bodi. Radi se o komadu koji se može nositi iz sezone u sezonu i to i danju i noću. Uz njega su dovoljne dobre farmerke i osećam se kao najbolja verzija sebe“, Ines je dala svoju prognozu bestseller komada INES x Extreme Intimo kolekcije.

Kolekcija će se naći u prodaji prvog febuara u određenim radnjama i online, a za pre-order se možete prijaviti ovde.

 

Foto: Danilo Pavlović

Učitati još
Zatvori