I brend Massimo Dutti ima svoju kolekciju za plažu

I brend Massimo Dutti ima svoju
kolekciju za plažu

Brendovi sve ranije plasiraju svoje letnje kolekcije među kojima su i komadi za odmor, plažu i uživanje na suncu. Tako je i brend Massimo Dutti nedavno na svojoj stranici objavio kampanju za letnje dane, a njome prevladavaju boje, uzorci i opušteni krojevi. Naglasak je na materijalima koji su prirodni i prozračni, ali i na posebno upečatljivim modelima u kojima želimo provesti leto. Daleko iza nas su dani u kojima nismo marili za ‘beach look’, uz toliko kolekcija high street brendova i on je nešto što na odmoru želimo imati pomno osmišljeno

To naravno ne znači da želimo trošiti previše vremena na planiranje kombinacija i upravo zato su ovakvi komadi ključni spasitelji kad temperature postanu visoke. Boje i uzorci uvek su dobar odabir koji savršeno pristaje uz preplanuli ten, a osim toga, u takvim komadima možete s plaže u grad te planirati celodnevne akcije. Zato nam se sviđa što je Massimo Dutti u svoju kolekciju uneo puno fluorescentnih boja, kao i uzoraka. Zelene i narandžaste haljine preovladaju kolekcijom koja u krojevima ostaje verna eleganciji brenda.

To je vidljivo i u volumenoznosti krojeva koji više pokrivaju nego otkrivaju te su time idealni za ‘after beach’ druženja i večere. Uz ovakve modele uz sebe svakako možete neopterećeno na put jer ćete imati sve na šta se možete osloniti u letnjim danima.

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori