Frank Ocean ima novu kolekciju luksuznog nakita
Frank Ocean ima novu kolekciju luksuznog nakita

Frank Ocean ima novu kolekciju
luksuznog nakita

Naslov koji zaslužujemo glasi Frank Ocean ima novi album. Međutim, i ptice na grani znaju da će Nikes još uvek da bude neizostavna pesma svake naše plejliste, jer novi album nećemo dobiti uskoro. Frank Ocean i njegov brend luksuznih aksesoara – Homer, lansirali su novu kolekciju nakita. Za kolekciju kažemo da je pomalo blesava, ali priznajemo da ništa manje nismo očekivali.

When A Dog Comes To Stay

Kolekcija nakita When A Dog Comes To Stay je druga po redu u produkciji brenda Homer, a njeno lansiranje najavljeno je još u decembru prošle godine. Korišćenu paletu boja Frank naziva Clover odnoso detelina. Kolekcija Kada pas dođe da ostane uključuje priveske, narukvice, prstenje, šalove i gumene priveske za ključeve, pri čemu poslednji koštaju samo 40 dolara – ovo je ujedno i najpristupačniji Homer aksesoar.

Komentarišući kolekciju When A Dog Comes To Stay, Frank Ocean kaže da mu se čini da su psi sami po sebi lojalni. Takođe, navodi da su Akita, ovčar i bul terijer prikazani u pikselima kako bi se na uprošćen način dočarale njihove osobine zbog kojih ih mi smatramo delom porodice. Izgled ovog luksuznog nakita neodoljivo podseća na video-igricu Minecraft, a kampanju je snimao sam Frank Ocean

Frank Ocean želi da zna šta slušamo?

Ipak, najuzbudljiviji deo nalazi se sakriven na dnu Oceanovih fotografija. Ako pažljivo pogledate, videćete da postoji mali tekst koji podstiče čitaoce da pošalju svoj EPK na EPK@Homer.com. EPK je Electronic Press Kit koji se koristi za promociju sopstvene muzike ili novog izdanja dobijenog od klijenta ukoliko ste novinari. Možda mi ne možemo da čujemo novu muziku Frank Oceana, ali sada on može da čuje našu. To valjda znači da se iskupio?

Foto: Homer, Instagram

Učitati još
Zatvori