Emma Watson je novo lice Prada Beauty kampanje
Emma Watson je novo lice Prada Beauty kampanje

Emma Watson je novo lice Prada
Beauty kampanje

Prada je objavila da će britanska glumica, aktivistkinja i UN ambasadorka Emma Watson biti promo lice novog ženskog parfema i beauty kampanje. Modna kuća je objavila ovu vest na Instagram profilu Prada Beauty, a mi moramo priznati kako smo se zaljubili u fotografije editorijala i jedva čekamo pogledati celu priču. Naime, poznato je kako modna kuća Prada uvek iznenadi nekonvencionalnim odabirima, a ovaj put su tražili puno više od beauty lica. Emma Watson, pored lepog lica, poseduje karakter, jako izgradjenu ličnost i stav.

Prada novom kampanjom pomera granice estetike

Prada je modna kuća koja svojim kampanjama pomere granice estetike. Osim što je Emma Watson omiljeno glumačko lice, koje nam je prva asocijacija na Harry Potter serijal, ona je pre svega aktivistkinja i borac za ženska prava. Odlikuje je savršeno istančana estetika koja je kombinacija minimalizma sa dozom klasike.  Modna kuća Prada je uvek je išla dalje od tradicionalnih modela ukalupljene lepote. Iz modne kuće poručuju kako im je zadovoljstvo kreirati kampanju i predstaviti miris sa tako dubokim filozofskim konceptom.

Direktor modne kuće Prada Beauty, Yann Andrea, dodaje kako Emma Watson poseduje snažnu eleganciju i svestan duh, odlučan za pozitivnu evoluciju Pradinog novog ženskog mirisa. Njen opsežni opus rada, od glume do aktivizma, prava je inspiracija. Ona poseduje sposobnost da podstakne emocije i obrati se mladoj generaciji koja zahteva autentičnost. Reč je o prvoj saradnji glumice i modne kuće Prada, a fotografije potpisuje maestralni Harley Weir. Detalji o mirisu trebali bi biti uskoro otkriveni, a mi jedva čekamo. Do tada, uživajte u predivnim fotografijama jedne od Pradinih izuzetnih kampanja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori