Comma: Candy Capsule kolekcija je sve što želimo ovog proleća – izdvojili smo komade kojima unosimo boje u garderober
Comma: Candy Capsule kolekcija je sve što želimo ovog proleća – izdvojili smo komade kojima unosimo boje u garderober

Comma: Candy Capsule kolekcija je sve što želimo ovog proleća – izdvojili smo komade kojima unosimo boje u garderober

U svetu u kojem je tempo svakodnevice vrlo dinamičan, brend Comma nas kampanjom Mali trenuci podseća da odvojimo trenutak za sebe jer svaki mali trenutak je neprocenjiv. Nova kampanja za proleće/leto 2024. pod nazivom Mali trenuci nas podseća da treba da cenimo male životne radosti. Uostalom, pozitivne stvari i događaji u nama bude radost i veselje te tako stvaraju naše male trenutke. Na primer, kada sunce obasja stare građevine zlatnim sjajem, kada uživate u prvoj jutarnjoj kafi na živopisnom trgu, kada vas slikovita priroda čeka na vratima. Tako je brend Comma sa zaštitnim licima kampanje dočarao raznovrsnost i lepotu ovih Malih trenutaka. U nastavku donosimo detalje.

Zaštitna lica kampanje

Cate Underwood, profesionalna teniserka, model, i DJ-ica, te Elisabetta Dessy, bivša sportistkinja i manekenka su zaštitna lica kampanje brenda Comma. Kampanja nas inspiriše i pokazuje koliko je lako male stvari pretvoriti u nešto posebno u svakodnevnom životu. Ali nisu samo zaštitna lica kampanje raznolika, već i kolekcija koja nudi široku paletu stilova, boja i ideja kako se obući za različite prilike tokom dana. Lagani materijali i romantična čipka stvaraju elegantan sklad kolekcije, dok nijanse boja daju toplu i osvežavajuću notu.

Comma | Candy Capsule

Brend Comma u prolećnim i jesenjim mesecima kreira posebne kapsula kolekcije. Ona koja će osvežiti Comma prodavnice zove se Candy Capsule – kolekcija u boji bombona. Živopisne boje i jednostavni dizajni naglašavaju lakoću života. Kapsula kolekcija sadrži topove, haljine i kostime koji se lako kombinuju jedni sa drugima, u različitim bojama: roze i peska. Kvalitetni i lagani materiali već nas uvode u leto.

Crno-bela kombinacija kao neprolazni klasik

Crno-beli klasik ostaje i u toj sezoni. Haljine i pantalone od laganog šifona pružaju savršenu kombinaciju udobnosti i elegancije. Otkrijte svoj stil.

Comma | Casual identity

Uzorci inspirisani ružičastim motivima savršeno su upotpunjeni novim denim stilovima koji su glavni fokus ovosezonske kolekcije Comma CI. Neutralni tonovi dopunjuju svetle nijanse i stvaraju moderan izgled.

Foto: Comma promo/ Instagram @commafashion

Učitati još
Zatvori