Brend organske odeće lunilou konačno ima svoj showroom u Beogradu
Brend organske odeće lunilou konačno ima svoj showroom u Beogradu

Brend organske odeće lunilou konačno
ima svoj showroom u Beogradu

Da, dobro ste pročitali. Brend lunilou, čije smo prelepe komade do sad samo lajkovali na instagramu, sada je dostupan i u Beogradu. Ove nedelje je zvanično otvoren njihov showroom, pa sada možete uživo videti, opipati i probati njihove eco friendly komade.

Lunilou
Izabel Kovačić, osnivač brenda Lunilou

Predivnim druženjem u prostoru ženske smart teretane BAZA, mnogobrojni predstavnici medija i prijatelji lunilou brenda imali su priliku videti i isprobati neke komada iz nove kolekcije. Takodje, svi prisutni su se mogli još jednom uveriti zašto je baš ovaj brend toliko popularan među ljubiteljima eco friendly mode. Ovaj momenat je osnivačima jako bitan, jer pored atraktivnih modela i sjajnog dizajna, istovremeno se bave očuvanjem planete.

Brend je osnovan 2015. godine i vrlo brzo je prikupio veliki broj vernih kupaca. Svojom jasnom eco friendly vizijom, kvalitetnim materijalima, odlučnom ponudom i kampanjama izdvojio se na tržištu. Iza ugodne estetike brenda stoji Izabel Kovačić sa svojom sestrom, a brend je počeo sa dečijim kolekcijama. Sa vremenom se njihov asortiman širiom a sada u ponudi ima komade za žene, muškarce, modne dodatke, ali i proizvode za kuću.

Lunilou brend se na tržištu izdvojio i prelepim modnim kampanjama, koje su u korak sa svetskim kvalitetom i trendovima. Zvezda jedne od njih bila je i Mina Milutinović, naš skorašnji Style Crush of the Week.

 

Lunilou
Lunilou showroom u Beogradu
Izabel Kovačić, Svetlana Bjelan i Mina Milutinović

lunilou x Baza studio

Nakon velike popularnosti brenda u regionu, sasvim logičan korak je bio dolazak na srpsko tržište. Ovog puta su se idealan prostor i saradnici nametnuli sami, a izbor je bez pogovora pao na Baza studio.

„Jako sam srećna što smo u celom BAZA timu pronašli neverovatne partnere i prijatelje koji prvenstveno dele našu lunilou viziju i misiju. Već neko vreme smo razmišljali kako, na koji način  i sa kime približiti naš brend srpskom tržištu. Nakon razgovora sa Kristinom Milutinović, osnivačicom BAZA gym-a, odmah smo znali da su ona i njen tim naš pravi odabir.“

Nove kolekcije trenerki, kapa kao i odabranih komada iz raznih lunilou kolekcija nalaze se na adresi Dunavska 2b, Studio Baza.

Lunilou
Baza Studio
Baza studio

Foto: lunilou, Instagram

Učitati još
Zatvori