Brend Mihano Momosa ove sezone slavi ljubav
Brend Mihano Momosa ove sezone slavi ljubav

Brend Mihano Momosa ove sezone slavi ljubav

Ljubav. Kada ljubavi prilazimo otvorenog srca, tada se događaju čarobna iskustva. Ljubav ne traži ništa zauzvrat, ljubav koja traje i ljubav koja pomera granice. Ponekad, ljubav nas poziva do mesta na kojem želimo isključiti svu eksternu buku i usmeriti se na postojanje u sadašnjem trenutku. Ona dolazi iznutra, zajedno sa osećajima ispunjenosti, sigurnosti, podrške, prihvatanja i razumevanja. Ona je u nama. Prepustite se, i dopustite sebi da se zaljubite.

Mihailo Anušić, čiji privatan instagram profil obožavamo, kreativni je um koji stoji iza brenda Mihano Momosa.  Poznat je po stvaranju kolekcija koje su kreirane u korak sa potrebama žena i pružaju im tačno ono što one žele i traže. Dizajner pristupa svakoj kolekciji sa jednakom dozom entuzijazma, i na taj način iznova izražava svoju individualnost. Ponovo donosi kreacije u koje se, kao po defaultu-u zaljubljujemo, pa tako i ovu novu, koja nosi naziv Fall In Love.

Fall In Love

Ovo je nastavak na kolekciju Decennium, ali sa dodatkom lakoće letnjeg povetarca. Priznajemo, komadi koji su predstavljeni su prava fantazija. Duboko i iskreno smo se zaljubili u svaku od novih haljina. Nova Mihano Momosa kolekcija zrači letnjom harmonijom,a koju ćemo sa sobom poneti u jesen. Ove jeseni zaljubite se i vi. Neka se taj trenutak slabosti pretvori u snagu i neka letnje sunce obasja vašu jesen. Zaljubite se. Istinski.

Kreativni direktor: Mihailo Anušić

Foto: Mihailo Anušić, Adem Grljević

Model: Tijana Bakaj

Makeup: Zlata Blagojević

Hair: Dalibor Vrtina Hair

Preuzeto sa sajta Journal.hr

Učitati još
Zatvori