Beyonce i Jay-Z uplovili u Dubrovnik
Beyonce i Jay-Z uplovili u Dubrovnik

Beyonce i Jay-Z uplovili u Dubrovnik

Za sve koji trenutno letuju u Dubrovniku, donosimo vam zabavne vesti! Popularna američka pevačica Beyonce i njen suprug, takođe poznati reper, Jay-Z uplovili su u Dubrovnik. Beyonce i Jay-Z vreme na južnoj obali Hrvatske provešće na luksuznoj jahti Faith dugoj neverovatnih 97 metara. Vrednost ovog raskošnog plovila iznosi 600 miliona dolara, a vlasnik jahte je ujedno i vlasnik engleskog fudbalskog kluba Manchester City. Faith je izgrađena 2017. godine u Feadship brodogradilištu, a nakon što se porodica Carter ukrcala u Župskom zalivu, svoj put nastavlja prema atraktivnoj Korčuli.

Podsećamo, ovo nije prvi put da su se Beyonce i Jay-Z našli na hrvatskoj obali. Naime, njihova prva poseta ostaće upamćena i deceniju kasnije zbog incidenta između telohranitelja i televizijsog snimatelja koji je želeo da zabeleži trenutak kada poznati par napušta restoran. No pictures, please!

Ipak, nemili događaj nije sprečio pevačicu da pre samo dve godine ponovo poseti jug Hrtvatske i tu proslavi svoj 39. rođendan. Bey je zvanicama priredila raskošnu zabavu na izajmljenoj luksuznoj jahti Lana koja se prostirala na čak 107. metara.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori