24/7: Šta znamo o novoj A’MARIE kolekciji
24/7: Šta znamo o novoj A’MARIE kolekciji

24/7: Šta znamo o novoj
A’MARIE kolekciji

Hrvatski chic eco-friendly brend A’MARIE već neko vreme je na Journal radaru. Nemenjen je moderoj i urbanoj ženi koja je u pokretu od jutra do večeri. Njihova ekspertiza, ako nas pitate, leži u tome da jednostavne komade učine ultra ženstvenim i lako nosivim – u svim prilikama.

Kako smo uvek u potrazi upravo za takvim modnim rešenjima, pomno smo ispratili šta nam dizajnerka i osnivačica brenda, Anamarija Brkić, donosi u novoj kolekciji “24/7”. Kreirana da ženama pruži osećaj samopouzdanja, ali i opuštenosti u isti mah, donosi komade za ceo dan, svaki dan i to na mnogo načina.

Kolekcija „24/7“

Kao predvodnik održive mode u Hrvatskoj, koji izbor materijala prilagođava najnovijim tehnologijama te podiže svest o ekološkoj održivosti, brend A’MARIE ostaje veran visokokvalitetnoj, samoodrživoj tkanini MicroModalu, materijalu koji se dobija iz stabla bukve, te poznatom japanskom organskom pamuku koji je u najboljem svetlu predstavio A’DENIM kolekciju. Cela kolekcija je izrađena lokalno, u Zagrebu, i u bližoj okolini, a svaki se model pakuje u biorazgradive vrećice za višenamensku uporebu.

“Zadovoljna sam što sam ovom kolekcijom uspela stvoriti odeću za svaku ženu koja užurbano plovi kroz dan, a kojoj je pre svega bitna udobnost, ali i stil. Ideja cele kolekcije je da je ona nosiva od jutra do večeri, od sastanaka do večernjih izlazaka i tako tokom cele godine. Stvaranje takvih polivalentnih odevnih predmeta u kojima je žena zadovoljna, stvar je održivosti koja se provlači kolekcijom, ali i celim A’MARIE brendom. Stvaranje svake kolekcije za mene je emotivni i strastveni proces, a priprema A’ DENIM-a bila je novi izazov. Farmerke su intrigantni deo svakog ormara, svi ih imaju i baza su skoro svakog outfita danas, zato moraju biti savršene, od ugodnih materijala i besprekorno skrojene.”

Anamarija Brkić, dizajnerka i osnivačica brenda A’MARIE

Sve za svaki dan

Inspirisana današnjim užurbanim životom, Anamarija Brkić objedinila je materijale koji donose udobnost, prilagodljivi dizajn, ali boje koje su capsule kolekcija svakog ormara.

Nova „24/7“ kolekcija uključuje haljine, bluze, suknje i dodatak A’MARIE opusu – farmerke. Farmerke su izrađene od visoko kvalitetnog organskog pamuka, dolaze u nekoliko modela i tri boje – klasičnoj plavoj boji džinsa (modeli Lota i Blair), crnoj boji (model Dore), te Amber u boji karamele. A’MARIE farmerke ne samo da su održive već kombinacijom pomno odabranih materijala pružaju udobnost i dobar kroj.

Za ostatak kolekcije, tu je već poznati LENZING™ MicroModal, koji je savršeno upotpunio atraktivne modele. Jednostavne, ali potpuno jedinstvene bluze poput Natalie, Olivie, Sadie, i haljine Simone, Valerie i Thalite krojene su u kratkim i dugim siluetama u univerzalnoj veličini i u bojama koje pristaju baš svakom outfitu – beloj, tamnoplavoj te crnoj, s naglascima poput dugačkih mašni na preklop koje se mogu nositi na nekoliko načina, stvarajući bezbroj zanimljivih kreacija.

U ovoj kolekciji zauzet je bezvremenski pristup dizajnu, osiguravajući da svaki komad ostane nosiv i u godinama koje dolaze. Uvodi nas iz dana u noć, iz proleća u dugo isčekivano leto, a uz nekoliko modnih dodataka, kao i jaknom ili dobrim kaputom, na ove ćete se modele moći osloniti u svim prilikama, te će postati nosivi i od jeseni pa sve do zime. Možemo reći da je nova kolekcija nosiva 24/7, u pravom smislu te reči.

Kolekcija „24/7“ dostupna je na A’MARIE stranici, kao i u A’MARIE prodavnici u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

Preuzeto sa Journal.hr.

„24/7“ – Sve za svaki dan 2023.:

fotografija: Senja Vild

modeli: Marija Piskač x Ivana Vukušić

šminka: Simona Antonović

kosa: Ante Pažanin

lokacija: 404 Agency

Učitati još
Zatvori