Venus Williams i Saniyya Sidney snimile su zajedničku reklamu za Lacoste
Venus Williams i Saniyya Sidney snimile su zajedničku reklamu za Lacoste

Venus Williams i Saniyya Sidney snimile su
zajedničku reklamu za Lacoste

Venus Williams i mini Venus snimile su promo video za Lacoste kampanju Fall/Winter ’22. Saniyya Sidney pridružila se Venus u promo videu koji su režirali Jonathan Salmon i Abdi Ibrahim.

Petnaestogodišnja glumica Saniyya Sidney glumila je mladu Venus Williams u filmskom ostvarenju King Richard, koji je neka vrsta biografije mladih sestara, gde je akcenat stavljen na njihove početke. U Lacoste videu, Venus i Saniyya se sreću u komšiluku koji izuzetno podseća na Compton, kraj u kojem je teniserka odrasla.

Reklama je snimana u Majamiju, a ovo je teniserkino drugo pojavljivanje u Lacoste promo kampanji ove godine. Zvanično saopštenje ove modne kuće je da kolekcija obuhvata komade koji se mogu nositi na teniskom terenu, ali i van njega. Filozofija brenda Lacoste je okupljanje individua koje na neki način imaju razvijen osećaj za stil.

@lacoste
Venus Williams
@lacoste

Venus se na ovogodišnjem US open-u zvanično oprostila od svoje profesionalne teniske karijere, u kojoj je dokazala da je jedna od najboljih, ako ne i najbolja teniserka u istoriji. Ukoliko želite da vidite razvojni put nje i Serene sažet u dva ipo sata, preporučujemo film King Richard. Čak su Venus i Serena učestvovale u produkciji ovog filma, koji je na kraju osvojio i Oskara.

Sa druge strane, mlada Saniyya oživela je lik Venus iz njenih tinejdžerskih dana, i za to dobila nagradu na filmskom festivalu u Palm Springs-u. Njena koleginica iz filma, Demi Singleton (mlada Serena), pojavila se kao zaštitno lice Miu Miu kampanje za sezonu F/W. Dakle, imamo dve mlade uspešne glumice koje krase kampanje svetski prizatih modnih brendova, što je sjajno.

Venus Williams Lacoste kampanja
Lacoste

Pored zvaničnog videa i promotivnih slika, najviše volimo da gledamo bloopers ili BTS materijal. U nastavku pogledajte atmosferu sa snimanja Lacoste Fall/Winter kampanje.

Journal x Lacoste favoriti

Lacoste
Lacoste bodi
Lacoste duks
Lacoste suknja
Lacoste kačket za golf
Lacoste džemper

Foto: Instagram, Lacoste.com

Učitati još
Zatvori