Veja ima nove modele za ljubiteljke minimalizma koje žele dozu boje u svojim kombinacijama

Veja ima nove modele za ljubiteljke minimalizma koje žele dozu boje u svojim kombinacijama

Za sve one koji su se zasitili skandinavskog minimalizma i bazičnih boja te žele da unesu malo živosti u svoje modne kombinacije, poznati brend Veja donosi upravo to. I dalje veran svom prepoznatljivom dizajnu brend je objavio saradnju sa, nekad zaista popularnim imenom, Mansur Gavriel koji je prvenstveno osvojio publiku svojim cipelama u jarkim bojama, a kasnije i torbicama. Tako su sada spojili nosivost i upečatljivost te lansirali nekoliko modela koji će se uklopiti u basic capsule garderobu, no ipak joj dati potreban update.

Saradnje na modnoj sceni cvetaju u posljednje vreme, a jedan od razloga je taj da kada se radi o ulovu takvih posebnih komada oni jednostavno imaju dugotrajniju vrednost u našim ormarima. Posebno su primamljivi jer u tom slučaju dobijate komad ili modni dodatak sa potpisom po nekoj povoljnijoj ceni, a kad ga god nosite osećate se kao da na sebi ipak imate nešto posebno, a ne samo još jedan očekivani high street komad.

Veja sada već ‘pod must’ sklapa saradnje sa poznatim dizajnerskim imenima, pa je tako nakon Marnija i Ricka Owensa na red došao i veseli Mansur Gavriel. Redizajnirao je klasični i minimalistički Veja Campo model koji sada dolazi u jarko žutoj, plavoj, ružičastoj i zanimljivoj krem boji. Ovi monohorni modeli nadahnuti su bojama duge, a cena im nije ništa viša od uobičajenih iznosa Veja patika. Baš poput njih možete ih naručiti sa oficijalne stranice brenda ili Karla trgovinama.

Učitati još
Zatvori