Upoznajte Jade V. Tales – grčki brend neverovatnih kupaćih kostima kojim nećete moći da odolite
Upoznajte Jade V. Tales – grčki brend neverovatnih kupaćih kostima kojim nećete moći da odolite

Upoznajte Jade V. Tales – grčki brend neverovatnih kupaćih kostima kojim nećete moći da odolite

Znamo šta se mislite. Koliko kupaćih kostima je potrebno posedovati da konačno smatramo da ih imamo dovoljno u svojoj kolekcij? Nažalost, mislimo da još uvek niko nije odgonetnuo ovo pitanje, ili jednostavno nije došao do dovoljno velikog broja. U svakom slučaju, ljubitelji kupaćih kostima, shvatite ovo kao poslednje upozorenje, jer smo pronašli brend kupaćih kostima kojima nećete moći da odolite – Jade V. Tales!

Ko je Jade V. Tales?

U pitanju je brend kupaćih kostima koji je osnovala švedska dizajnerka Jade Vukčević, koja je zajedno sa svojim srpskim mužem trenutno bazirana u Grčkoj. Kao bivši model kupaćih kostima, imala je priliku da proba bezbroj različitih komada kupaćih, ali uvek je smatrala da ne postoji onaj koji je savršen za nju. Videla je mesta na tržištu za brend kupaćih kostima koji su u isto vreme zavodljivi i elegantni. I tako je Jade V. Tales počeo sa svojom misijom.

Brend savršeno ostvaruje svoju zamisao brenda razigranog i avanturističkog duha, koji nošenjem donosi pravu dozu luksuznosti i ženstvenosti. Esencijalan deo zamisli ovog brenda je upravo na stvaranju dizajna koji su inspirisani klasičnim, vanvremenskim modelima koji slave žensko telo i formu, umesto prolaznih trendova.

Bilo da je u pitanju bikini ili jednodelni model, Jade V. Tales zaista nudi najrazličitije modele interesantnih šara i oblika. Sa njihovim elegantnim, ali ujedno i cool girl vajbom, zasigurno je da ćete privući poglede na svakoj plaži.

Osim kupaćih kostima, oni nude prelepe modne dodatke i odevne komade savršene za svaki odmor i beg od realnosti.

Pogledajte njihovu najnoviju SS22 kolekciju kao i sve ostale modele na njihovom zvaničnom sajtu ili instagram profilu!

Foto: Jade V. Tales, Instagram

Učitati još
Zatvori