Tri predloga za effortless date night kombinacije
Tri predloga za effortless date night kombinacije

Tri predloga za effortless date
night kombinacije

Termin ‘overdressed’ vrlo je učestao u zadnje vreme pogotovo u post covid periodu. Takodje, i modni trendovi su postali vrlo casual friendly pa sad iako smo željni izlazaka i sredjivanja na večeri do nas možemo videti nekoga u patikama i kožnoj jakni pa ćemo se zapitati da li smo mi overdressed ili su oni prosto simpificirali ceo date night ritual. Ipak, ženstvenost je uvek dobrodošla pa možemo napraviti kompromis sa današnjom modom a istovremeno dati dozu glamura celokupnoj priči kroz neki klasik komad ili aksesoar.

Nepogrešivi Mix’n’Match

Denim komadi uvek daju ‘didn’t try too hard’ efekat dok istovremeno smiruju svaki odevni predmet koji bi na prvi pogled samo po sebi izgledao previše. Poenta je da perje, kristali i saten mogu da izgledaju cool u kombinaciji sa dobrim farmerkama jer denim jedini može da napravi taj savršen stilski balans i ‘trpi’ statement komade. Suština – ne možete da pogrešite sa kombinovanjem stilova + Attico ima savršene komade za ovaj look!

Belo odelo for the win

Belo odelo je uvek pun pogodak za toplije dane i večernje izlaske ali da bi se izbegla formalnost i preterano elegantan vibe kombinujte ga sa korsetom ili bralette topom ispod. Devojke koje diktiraju trendove su dodale dozu ‘pop of color’ i ovu kombinaciju razbile sa aksesoarom u narandžastim i pink nijansama a kosa je uglavnom sklonjena sa lica i vezana u rep kako bi se postigao taj ‘slick’ efekat i akcenat stavio na garderobu.

Oversize sako je ( i dalje ) dobra ideja

Sakoi koji izgledaju kao da smo ih pozajmili od dečka ulaze u svoju treću ili četvrtu sezonu postojanja na modnoj sceni i to nije slučajno – kad god ne znamo šta da obučemo a da izgledamo cool mi navučemo oversized sako i time automatski dajemo autfitu na ležernosti. Isto radimo i kada nam se kombinacija koju smo odabrali čini previše basic ili čak provokativna – sako je tu da je upgrade-uje ili ublaži. Modeli oversize  kroja se mogu kombinovati  kako na kratke suknje i haljine tako i na midi dužine a dobro izgledaju i kada se nose uz šorts.

foto: zara.com , Farfetch.com

Učitati još
Zatvori