Tri odela i jedna blogerka – koje je vaš favorit?
Tri odela i jedna blogerka – koje je vaš favorit?

Tri odela i jedna blogerka –
koje je vaš favorit?

Veronica Ferraro dugo je bila u senci svoje najbolje drugarice i prve mejnstrim blogerke – Chiare Ferragni, da bi poslednjih godina dobila pažnju koju zaslužuje. Njene modne kombinacije nas uvek inspirišu kad je stilizovanje u pitanju, a gledajući sa kakvom lakoćom uklapa razne odevne komade dobijamo motivaciju da se više poigramo sa našim.

Kako ide sezona odela virnuli smo na njen profil da vidimo šta se sada nosi i slobodno možemo da vas upozorimo – zaboravite na dosadne krojeve, jer to vas ne čeka u redovima koji slede.

Black with a twist

Alexande Vauthier zna šta je dobro ukrojeno odelo, a evo nam slike i prilike na delu. Timeless chic u jednoj fotografiji je upravo crno odelo na pruge od minijaturnih šljokica, koje zasijaju pod određenim uglom ili svetlom baš onoliko koliko treba, ni mrvicu više. Široka nogavica i naglašen struk naše su dve omiljene stvari, a prava je retkost da ih dobijemo u paketu. Definicija dobre investicije gleda pravo u vas, don’t look away.

Fluffiest Pink

Sportmax je podlinija ili ogranak brenda MaxMara, a proizvodnja mu je bazirana u Italiji. Ovo odelo daje pink Jeti vajb, mnogima će biti previše izazovno za nošenje ali – Veronica se hrabro upustila u ovu fluffy avanturu. Sigurni smo da među gen Z pripadnicima ima veliki broj vas koji bi bez problema ovako ušetali na svoje radno mesto, jer ako nema zabave u stilizovanju – zašto modni trendovi uopšte postoje?

White rapsody

Još jedan komad iz MaxMara grupacije, ovaj put u pitanju Weekend Max Mara. Sa ovim trodelnim belim odelom nema greške, pokriva dnevne causal business forme, a istovremeno je zgodno za večernje varijante. Naš savet je da ovakav tip odela stilizujete na ravne, crne cipele, baš kao Veronica, a nemojte bežati ni od opcije da ga kombinujete na patike. Ako se, pak, odlučite za tu varijantu znajte da one, za razliku od cipela, moraju biti u svetloj boji.

Foto: Instagram / @veronicaferraro

Učitati još
Zatvori