Zara Kids i njihova neodoljiva kolekcija plažnog asortimana za najmlađe – okrivamo naše favorite
Zara Kids i njihova neodoljiva kolekcija plažnog asortimana za najmlađe – okrivamo naše favorite

Zara Kids i njihova neodoljiva kolekcija plažnog asortimana za najmlađe – okrivamo naše favorite

Ready to splash?

Letovanje je omiljena aktivnost dece, te gledamo da ih dobro opremimo za tih par nedelja uživanja na moru, suncu i sveopštim plažnim aktivnostima.

Dizajneri koji rade za španski highstreet gigant ove sezone potrudili su se oko dečijeg plažnog programa, te za vrlo prihvatljive cene nude celokupan summer asortiman – od neizaostavnih kupaćih kostima, gumene obuće za plažu, šeširića, naočara za sunce pa sve do peškira i mini rančeva za pakovanje svih aksesoara.

Boje i printovi su veoma aktraktvni, te ako ste roditelj ili kupujete nečijoj deci stvari na poklon – bićete na slatkim mukama jer – Zara kids sektor did not dissapoint. 

Zara kids plažni program za najmlađe

Upadljivi printovi i jarke boja okosnica su letnje Zara kids kolekcije, a mi u fokus stavljamo frotirski pončo koji dolazi u različitim kolor varijantama i jako je praktičan jer je istovremeno služi i kao peškir pa ga možete obući svojim mališanima kada izađu iz vode.

Pored regularnih kupaćih kostima Zara dečija sekcija ove sezone uvrstila je i modele za surf i ostale vodene sportove, a karkaterišu ih dugi rukavi i rajsfešluš koji ide do grla.

Aksesoari u vidu torbi, naočara i gumene obuće mogu se nositi i po gradu, te će vam poslužiti i po povratku sa letovanja, dok su regularni peškiri rezervisani samo za plažu ili odlazak na bazen.

Zara kids

Journal favoriti / beach edition

Pored sjajnog dizajna, čelni ljudi iz Zare dosta pažnje pridaju i promotivnom materijali, kao i video kampanjama.

Mi smo izdvojili našu listu favorita za leto ‘24, a na njoj se nalazi apsolutno sve što vam je potrebmo za jedan plažni dan sa decom. Ono na šta apelujemo, a što Zara nema u ponudi, jeste obavezan SPF. Uz to obavezna zaštita šeširima i naočarima, kao i izbegavanje boravka na suncu između 14-16 časova. And be stylish, too. 

Učitati još
Zatvori