Wishlist: Liminal Keyboard Puffer
Wishlist: Liminal Keyboard Puffer

Wishlist: Liminal Keyboard Puffer

Da smo sa matematikom na Vi, svima je dobro poznato. Kada je reč o informatici situacija je prilično slična, ali ono što svakako koristimo jeste prostu CTRL + C – CTRL + V komandu kojom iz Liminal radionice danas kopiramo Keyboard Puffer i šaljemo je direktno u sredinu ultimatinu wishlistu.

Keyboard but make it Liminal.

Iz sveta tehnologije sve češće dobijamo informaciju da će tastature u poptunosti zameniti touch screen ekrani. Za sve koji se plaše da će digitalna invazija pojesti voljene nam tastature – no worries, one će samo iz segementa tehnologije prošetati u segment mode, a pionir ovog revolucionarog pokreta je brend Liminal čija je Keyboard Puffer već zaludela celu y2k [ inspired ] generaciju. Keyboard jakne napravljene su od 54 pojedinačno postavljena 3D tastera i detalja u vidu džepova sa patent zatvaračima kao i patenta koji omogućava podesivi struk. Preispitivanje opšteprihvaćenog, izazivanje normi i redefinisanje estetike istraživanja u fokusu su ideje Liminal brenda. Glavni narativ njihovog tima ogleda se u tome da svaki kreirani komad predstavlja portal za drugačiju perspektivu razumevanja mode, koja za cilj ima sinergiju avangardne estetike i evokativnih medija koji pomeraju granice i preispituju savremeno modno pripovedanje.

Upravo takve su Keyboard Puffer koje dolaze u sivoj, bež i kombinaciji sive i bež boje. Mi želimo od svake [ bar ] po jednu, a dok svoju savršenu jaknu za preživeti zimu ne znamo da li nosimo kao ultimativni model simbioze tehnologije i mode ili je ona jednostavno must-have Journal gedžet za sezonu jesen – zima ’23/’24, saglasni smo u činjenici da i ovog puta klik ALT ADD TO CART ] neće izostati.

Učitati još
Zatvori