Wishlist: GCDS Mirror Bag
Wishlist: GCDS Mirror Bag

Wishlist: GCDS Mirror Bag

Ako se oko jednog modnog brenda digla prašina u poslednje vreme to je svakako GCDS, i to sa razlogom. Premda je ova modna grupacija jedna od onih čije komade biramo žmureći, za ultimativnu wishlist rubriku danas kandidujemo Mirror Bag.

Mirror, mirror..

On the wall shoulder, who is the fairest one of all?

Odgovor je jednostavan – Comma Notte Mirror Bag. To ne kažemo samo mi, to kaže Instagram zajednica predvođena hottest one of allElsa Hosk. Njena opsesija novim modnim komadom popularnog brenda je stvarna, a mi se svakako pridružujemo hajpu i još jednom izdvajamo GCDS kao pionira nekonvencionalnog, inovativnog modnog talasa koji nam pored izuzetne brend ideologije plasira i komade vredne paženje. Ili u ovom slučaju vredne nošenja, a tašna sa efektom ogledala definitivno se našla na samom vrhu Journal liste favorita za mesec februar i kako nam se čini pretenduje da na tom mestu ostane još dugo.

/ @hoskelsa /
/ @hoskelsa /

/ WISHLIST: GCDS MIRROR BAG /

Comma Notte Mirror Bag dolazi nam u dve nijanse – silver & metalic green, a pored asimetrične, jednostavne, statement siluete, popularnost ovog komada ogleda se i u različitim varijacijama na temu originalne Mirror Bag koju je GCDS plasirao u poslednjih nekoliko dana. Od mini izdanja i pratećeg card holder, preko noćnih varijacija ukrašenih efektom disko kugle, do implementacije mirror efekta na obuću – GCDS talas efekta ogledala postao je viralan, a kako stvari stoje u 2024. za popravku karmina nećemo koristiti tradicionalnu metodu pogleda u retrovizor, već nam u pomoć pristižu sve popularniji GCDS komadi i askesoari.

/ GCDS /
/ GCDS /

Foto. Instagram @gcdswear /@hoskelsa 

gcds.com

Učitati još
Zatvori