Wishlist: Coperni cipele i nastavak villain fashion ere
Wishlist: Coperni cipele i nastavak villain fashion ere

Wishlist: Coperni cipele i nastavak
villain fashion ere

 I will literally be the old lady who lived in her shoes.

Nadaleko poznata rečenica Carrie Bradshow iz serije Sex and the City postala je isuviše relatable, a naša lista želja se svakim danom umnožava. Šta nas je zaludelo ovog puta, pitate se? Coperni cipele, naravno. I to one koje je uveliko prošetala i Dua Lipa, a njen vizuelni identitet bespogovorno pripada kategoriji villain fashion ere.

Kao antipodi dosadašnjoj manifestaciji i anti heroji u spostvenim modnim ideologijama odlučili smo se upravo za nekonformistički model čija silueta podseća na zvezdu. Ili bodlje? Ili nešto treće, nešto nadrelistično u potpunom skladu sa filozofijom dizajniranja modne kuće Coperni koja ionako negoduje klasiku i sve što u sebi sadrži definiciju essentials i basics.

I šta ćemo onda? Da bodamo pažljivo i pokušamo se da se ne spletemo. A stilizovanje? To ja barem jednostavno, hibridni stil i vizuelni prikaz avangardnog, spoj nespojivog i radikalno odsustvo skladnosti je sve što nam je potrebno.

@dualipa
coperni cipele

Wishlist: Coperni cipele iz Pre-Fall 2024 kolekcije

Coperni cipele predstavljene su u Pre-Fall 2024 kolekciji koja je inspirisana naukom i tehnologijom instituta CERN, a kampanja za istu je zaista genijalna. Iza objektiva se nalazio Theo Sion, a za kreativnu direkciju bili su zaduženi Kevin Tekinel i Charles Levai. Za promišljene stajlinge bila je zadužena Helena Tejador.

Učitati još
Zatvori