Fashion is a love language: Ove sezone autfite kombinujemo sa svojim partnerima
Fashion is a love language: Ove sezone autfite kombinujemo sa svojim partnerima

Fashion is a love language: Ove sezone autfite
kombinujemo sa svojim partnerima

Front row, together? 

Proučavajući takozvane ljubavne jezike, često nam se serviraju četiri kategorije koje prezentuju način na koji ispoljavate ovu, na prvi pogled, ružičastu emociju. Neki bi rekli da su to physical touch, words of affirmation, acts of service ili gift giving. A ako nas pitate, modna telepatija je ljubavni jezik koji gradi možda i najdugotrajnije konekcije.

Modna industrija broji milione svojih fanatika. Hteli neki to ili ne, ona čini sastavni deo naših života. Upotpunjava našu svakodnevicu svojim produktima pomoću kojih kasnije kreirano autentične odevne kombinacije. Stvara lični stil i predstavlja jednu od najmnogobrojnijih industrija na svetu.

Ukoliko ste pasionirani zaljubljenik u modu, vaša odevna kombinacija čini aspekat ličnog izražavanja i prezentovanja svetu. U svoje autfite integrišete omiljene etikete i zagovarate određenu estetiku. Pratite njene postulate na osnovu kojih kasnije kreirate stavove, i na taj način stvarate lični modni univerzum.

Nepisano pravilo je da ukoliko ste modni fanatik, i vaš partner/ka mora biti bar za nijansu investirana u ovu igru. Te shvativši da je moda zapravo ljubavni jezik za sebe, jasno je da kombinovanje autfita sa našim partnerima jednostavno predstavlja nem govor dveju reči – volim te.

Te kako Rihanna i A$AP, Kendall Jenner i Bad Bunny i Taylor Russell i Harry Styles čine modnu inspiraciju, sada i mi stavljamo akcenat na matching kategoriju.

Fashion convos make the best dates


Says I love you (in Maison Margiela)

Postoji bezbroj teorija o savršenom date-u. Međutim, odabir destinacije se često nađe na prvom mestu o kom neprestano razmišljamo, umesto samih konverzacija koje ćemo voditi. Naravno, lepo je otići u luksuzan restoran ili otkriti novo mesto u gradu. Ali prvi susret koji u svoj fokus stavlja modne konverzacije čini možda i nešto najpribližnije savršenstvu.

Neminovan korak u savršenoj matching kombinaciji je modna telepatija. Ukoliko ste fan Gallianovog stvaralaštva iz 2000-tih godina, uz bujne floralne (modne) univerzume, teže ćete iskomunicirali svoju željenu kombinaciju s nekim čiji modni imperativ čini svedenost. Neki vole Tom Forda a neki Yves Saint Laurenta. Drugi favorizuju Pharella, dok neki ne razumeju takozvani hype. Te nam je jasno da modna ljubav zahteva bar sličnu talasnu dužinu ili duboko razumevanje ove oblasti kako bi konekcija cvetala. Naravno, možete preferirati totalno drugačije grane i biti tim koji dobija. Ali negovanje slične estetike jeste pun pogodak.

Match made in heaven


Ukoliko favorizujete Margielu, matching Tabis čine takozvani match made in heaven. Zajedno zagovarate tihi luksuz, rock, goth, couture ili Y2K estetiku.

To bi bila možda i najidealnija formula matching autfita. Svoje modne univerzume ujedinjujete, stvarate zajednički jezik i jasno i glasno zagovarate odabranu estetiku.

Stoga, prepustite modi da postane komponenta koja spaja prijateljstva, nova poznanstava, poslovne ali i partnerske odnose i matching autfite.

Učitati još
Zatvori