U Zari smo pronašli haljinu koja neodoljivo podseća na Valentino model
U Zari smo pronašli haljinu koja neodoljivo podseća na Valentino model

U Zari smo pronašli haljinu koja
neodoljivo podseća na Valentino model

Svi istinski zaljubljenici u modu sigurno su pratili Nedelju mode u Parizu, na kojoj je kuća Maison Valentino imala haute couture reviju za proleće/leto. Pariski glamur u korelaciji s prepoznatljivom couture estetikom koju ova modna kuća neguje učinili su tu reviju posebno upečatljivom. Iako smo videli brojne prelepe haljine, posebno nam se u sećanje urezala mala crna haljina u kojoj je izašla specifična Kristen McMenamy. Od svih haljina, ta upečatljiva crna haljina sa specifičnim srcolikim izrezom zapela nam je za oko. Gledali smo reviju za koju smo znali da će se o njoj dugo pričati. Nije prošlo dugo vremena, a Zara je izbacila sličan model male crne haljine.

Večni klasik – mala crna haljina

Kažu da je mala crna haljina večni klasik s kojim se ne može pogrešiti i zaista se s tim slažemo. Uvek je dobro imati je u ormaru jer nam je ona idealan izbor kada ne znamo šta da obučemo za neki svečani događaj. Bliži nam se vreme koncerata i ostalih svečanih događaja pa ćemo morati da uložimo u nešto glamuroznije komade. Ova mala crna haljina, iako jednostavnog kroja, svojim specifičnim dizajnom i srcolikim izrezom ostavlja neodoljivo glamurozan utisak i upravo zbog toga želimo da je imamo. Predlažemo da je nosite uz vibrantne cipele na štiklu i statement nakit kako biste imali stajliš kombinaciju.

Razmislite i o kombinaciji crno na crno. Uz crne cipele i crnu torbicu ova haljina izgledaće jednostavno, a istovremeno upečatljivo. Modna kuća Maison Valentino ima posebno oko za detalje pa je u tom smislu ovaj dizajn jednostavno savršen. Mala crna haljina funkcioniše kao komad koji je sam sebi dovoljan. Šta god iskombinovali uz ovu haljinu nećete pogrešiti jer je reč o klasiku koji je uvek u modi.

Zara
Zara

Foto: IMAX, Zara

Učitati još
Zatvori