Sve trendi devojke biraju ovaj kačket za plažu – ima da se kupi i kod nas
Sve trendi devojke biraju ovaj kačket za plažu – ima da se kupi i kod nas

Sve trendi devojke biraju ovaj kačket za plažu – ima da se kupi i kod nas

Popularizacijom quiet luxury estetike (thank you, Sofia Richie) u fokus su se vratili minimalistički kačketi brenda Polo Ralph Lauren.

Ovaj brend je školska deskripcija američke preppy estetike, a datira iz davne 1967. godine. Definiše se kao brend koji promoviše timeless stil, a njihove polo majice su među najprodavanijim na svetu.

Popularne social media devojke obožavaju da nose klasik kačket ovog brenda na plažu, a neretko ga koloristički uklapaju uz svoje kupaće kostime. U nastavku vas inspirišemo kako da nosite jedan od najpopularnijih aksesoara sezone.

Polo Ralph Lauren + The beach

Carla Ginola, Kendall Jenner i Elsa Hosk u svoj summer garderober uvrstile su pamučne kačkete brenda Polo Ralph Lauren.

Ovaj simple kačket sa mali znakom postao je opsesija trendi devojaka širom sveta a zbog prijatnog materijala pogodan je da se nosi tokom letnjih meseci. Lako je uklopljiv u sve autfite, kako jednostavne tako i one koji obiluju jarkim bojama.

Pored toga što je sjajan dodatak autfitu, poželjno je nositi kačkete i šešire tokom boravka na plaži. Oni vas štite od preteranog izlaganja lica direktnom suncu, ali SPF i dalje ostaje obavezna stavka.

* Journal pro tip / Ukoliko vam se zbog slane vode i mokre kose jave bele fleke po kačketu, operite ga mlakom vodom bez dodavanja praška. Kako je materijal 100% pamuk, obična voda će najbolje skinuti fleke od soli.

Srpski maneken zaštitno lice poznatog američkog brenda

Poznati maneken srpsko američkog porekla, Sava Suvacarov, zaštitno je lice američkog brenda. O njegovim uspesima pisali smo u više navrata, a ovaj skejter/model svoju karijeru gradi na svim kontinentima. On je odradio više kampanja za Polo Ralph Lauren, te njegovo lice krasi izloge i bilborde širom sveta.

Sava je radio i globalnu kampanju za modnu kuću Amiri, što nas dovodi do zaključka da je miljenik američkih dizajnera.

Učitati još
Zatvori