Stylish marame kao najlepši modni dodatak ovog leta
Stylish marame kao najlepši modni dodatak ovog leta

Stylish marame kao najlepši
modni dodatak ovog leta

Moda se brzo menja i ponekad nam se čini da ne stignemo da ispratimo sve modne trendove. No, nije poenta samo pratiti nove trendove nego nositi odeću koju volimo na samostalan i prepoznatljiv način. Imati stila ne znači pratiti trendove, nego biti autentičan u svom izboru odevnih predmeta. Naročito bismo istakli modne dodatke kao šlag na kraju svake dobre kombinacije. Modni dodaci su ti koji na kraju čine razliku i ističu posebnost modnog stila. Da biste imali autentičan stil, razigrajte se s modnim detaljima, od kojih bismo posebno istakli stajliš marame.

Marama kao IT modni detalj

Marame su detalj koji će dati dozu šika svakoj kombinaciji. Naime, reč je o modnom dodatku koji ima dugu istoriju i nosi se godinama. Imao je periode manje i veće popularnosti, ali u poslednje vreme je apsolutni hit. Kada govorimo o materijalima, postoje razne marame, poput svilenih, lanenih ili pamučnih, u zavisnosti od toga šta preferirate. Ove sezone nosimo razne dezene i boje, a naročito su popularne cvetne i nezaobilazni animal print koji je veliki hit.

Zanimljivost ovog komada je u tome što je praktičan i može da se nosi na razne načine. Marama, ako je dovoljno duga, može da bude top koji se zaveže i tako dobijate unikatnu i stajliš kombinaciju u kojoj ćete se istaći. Osim toga, možete je vezati oko ruke kao narukvicu ili oko glave na razne načine. Klasično vezivanje oko vrata ove sezone je posebno stylish jer tada zamenjuje nakit, a minimalističkoj kombinaciji daje razigranu notu. Marame su praktičan detalj koji se nosi na razne načine i zaista se isplati da ga imate. S maramom ćete zablistati na pravi način.

Burberry
Gucci
Gucci
Loewe
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, Zara, Massimo Dutti, Mytheresa

Učitati još
Zatvori