Streetsyle inspiracija: Ružičasta je boja sezone
Streetsyle inspiracija: Ružičasta je boja sezone

Streetsyle inspiracija:
Ružičasta je boja sezone

Moda je razigrana i fluidna i vrlo brzo se menja. Poslednjih par godina smo proveli u modnoj eri minimalizma, no ove godine na velika vrata su se vratile boje. Kada govorimo o bojama, posebno bismo istakli pink, kao IT boju sezone. Ružičasta je boja koja nas asocira na detinjstvo, Barbie i nekako je većini ljudi ona omiljena u mladosti. No, modni dizajneri su joj udahnuli potpuno novi život pa je ona sada nezaobilazni detalj svih modnih kombinacija. Bilo da je reč o modnim detaljima ili odeći, ova boja se nameće kao idealan izbor da osvežite garderobu i budete u trendu..

Ružičasta je boja leta

Leti volimo osvežiti naše kombinacije na pravi način, a ružičasta se nameće kao idealan odabir. Boja koja se u modnom svetu vratila na velika vrata je prisutna u gotovo svim modnim kombinacijama. U tom smislu možemo uložiti u ružičastu letnju haljinu i tako imati savršenu, a jednostavnu letnju kombinaciju. Kada govorimo o svečanim događajima, tu se nameće kao idealni izbor ružičasto odelo u kojem ćemo zablistati na pravi način. Osim ružičaste, u modi je i boja fuksije koja je veliki hit i u make up proizvodima. Savršena kombinacija je zapravo sinergija ružičastih i fuksija komada u istoj kombinaciji. Modni dodaci su takođe prisutni u ružičastim tonovima, a istakli bismo mini torbice kao nezaobilazni detalj ove sezone. Mini torbice su must have komad, a ružičasta mini torbica će podići apsolutno svaku kombinaciju.

Kombinacije u kojima ćete biti primećeni

Ružičasta je karakterna boja u kojoj ćete sigurno biti primećeni. Reč je o upečatljivim komadima koji podižu gotovo svaki outfit. Ova modna sezona je kreativna i maštovita i ako se zaigrate na pravi način možete imati neodoljive kombinacije. Ako niste ljubitelji ružičaste, pokušajte joj dati priliku jer je boja koja se može uklopiti u svačiji stil. Najbolje streetstyle kombinacije u ružičastim tonovima koje će vas inspirirati možete pogledati u nastavku.

Učitati još
Zatvori