Street style inspiracija: oversized bela košulja
Street style inspiracija: oversized bela košulja

Street style inspiracija:
oversized bela košulja

Kada govorimo o modnim komadima u koje želimo da uložimo, uvek se dvoumimo da li to da bude nešto trendi ili pak klasik koji ćemo stalno nositi. Ako želite da investirate u komade koje ćete moći često da kombinujete, pravi izbor je bela košuljaBela košulja se nekad smatrala isključivo muškim odevnim predmetom, ali pošto je moda fluidna i brzo se menja, postala je nezaobilazni deo svake ženske garderobe.

Komad koji se lako kombinuje

Bela košulja može da se nosi i kombinuje bukvalno uz sve. Počevši od poslovnih kombinacija, gde je deo ustaljenog dress coda, do dnevnih casual kombinacija. Bela košulja savršeno se slaže s farmerkama i to je kombinacija s kojom ne možete pogrešiti. Ako želite nešto razigraniju kombinaciju, belu košulju možete kombinovati s farmerkama u boji i tako ćete imati upečatljiv, a jednostavan autfit.

Klasik koji nikada ne izlazi iz mode

Bela košulja može da se nosi i u večernjim izlascima kao detalj koji će glamuroznoj kombinaciji dati dozu opuštenosti. Osim toga, može da se zaveže na struku i tako ćemo dobiti sasvim novu estetiku s kojom ćemo izgledati stajliš. Ovaj komad je funkcionalan i nosiv u različitim varijantama. Kako ćete ga kombinovati zavisi od vas, ali je idealan za tople letnje dane. Ako se prebaci preko crop topa, dobićete slojevitu letnju kombinaciju u kojoj ćete se posebno istaći. U nastavku se inspirišite na koje sve načine možete nositi belu košulju.

Učitati još
Zatvori