Šta Rihanna nosi ovih dana –  custom made Balenciagu (logično)
Šta Rihanna nosi ovih dana –  custom made Balenciagu (logično)

Šta Rihanna nosi ovih dana –
custom made Balenciagu (logično)

Imamo utisak da je Rihanna u jednom momentu prestala da se pojavljuje u javnosti kako bi ostale celebrity ličnosti dobile svoji pet (modnih) minuta. Njena fashion era postojala je čak i u podmakloj trudnoći, ali svoj primetime doživela je sredinom prošle decenije kada su ona i njen tadašnji stilista Mel Ottenberg sarađivali na skoro svim njenim projektima.

U tom periodu nije postojala ličnost koja je mogla da joj parira kada je modna ekspresija u pitanju, a čini nam se da ta era uskoro dobija svoj nastavak – doduše sa novim stilistom. Mel (@melzy917) je sada na poziciji glavnog urednika kultnog magazina Interview, a njene autfite sada osmišljava ništa manje talentovani Jahleel Weaver (@illjahjah).

Back to (Rihanna) basics

Ceo comeback momenat počeo je povratkom u plavu boju kose, kojim je Rihanna hintovala da je spremna da se vrati na modni tron. Iz stare ere izvadila je par košarkaških dresova, (plavu) kosu stavila je na stranu, na usne njen signature red lipstick i na momenat, da Asap Rocky ne stoji pored nje, pomislili bismo da je opet 2013. godina.

Pevačica i biznis mogul uslikana je u tri različita autfita tokom svoje posete Las Vegasu, a nama je omiljeni baš ovaj custom Balenciaga monohromni look i Rihanna metalik verzija biker jakne iz njihove Spring ‘24 kolekcije. Bad girl vibes upotpunila je ankle satom od skoro pola miliona dolara koji nosi Jacob & Co. potpis, kao i Ambush naočarima za sunce. Talk about flex.

Moramo priznati da nas je opila nostalgija za njenom muzičkom erom, koja je išla hand in hand uz modnu, te se nadamo da je početak ovog poglavlja mnogo više od pukih modnih igrarija – čekamo taj album RiRi, don’t let us down.

Rihanna
@illjahjah

Foto: Instagram / @illjahjah/ Dennis Leupold

Učitati još
Zatvori