Show them legs: Kristen Stewart promoviše novi film u vrlo provokativnim autfitima
Show them legs: Kristen Stewart promoviše novi film u vrlo provokativnim autfitima

Show them legs: Kristen Stewart promoviše novi film u vrlo provokativnim autfitima

No pants trend konačno je ozbiljno shvaćen od strane selebritija i živi svojih pet minuta.

Američka glumica Kristen Stewart, koja je mainstream slavu stekla ulogom u blokbasteru „Twillight“, trenutno promoviše svoj novi film „Love Lies Bleeding“ i u prvom planu je – stajling. Kao dugogodišnji brend ambasador modne kuće Chanel verovatno je dobila priliku da umeša svoje prste u autfite za promo turneju novog filma i svi oni imaju jednu stvaru zajedničku – noge u prvom planu. Glumica je ponovo u epicentru medijskih zbivanja i sa slobodom možemo da kažemo da je obeležila modnu nedelju za nama.

Kristen Stewart
Kristen Stewart

No pants trend hitting the streets

Paparaci sada već uigrano čekaju ispred glumičinog njujorškog stana ne bi li zabeležili nov, provokativan autfit koji potpisuje modna kuća Chanel. Ovo je veliki iskorak za modnu kuću ali i za glumicu, kako su fanovi bili poprilično nezadovoljni autfitima koje je u poslednje vreme za nju birala kreativna direktorka Virginie Viard.

Kristen Stewart je pravi modni kameleon i drastično je menjala svoj imidž tokom godima, a ovo je ujedno i pokazatelj kako odeća i sam appereance mogu da utiču na promo filma (za koji nismo ni čuli dok nismo videli njene paparaco slike ispred zgrade u provokativnim autfitima). Marketing strategije se danas kreiraju tako da napadaju sa više frontova, a no pants trend i glumičini autfiti su trenutno najveći aduti u promociji novog filmskog ostvarenja.

Kristen Stewart

A za premijeru – triko

Radnja filma „Love lies bleeding“ smeštena je u kasne osamdesete pa nas ne čudi da je glumičin style team rešio da se ona na premijeri pojavi samo u trikou, uz ogrnut sako kao detalj. Radi se o priči koja prati fitnes krugove, a kako je gym moda koja datira iz ove decenije jedna od naših omiljenih, sigurni smo da su i kostimi u samom filmu poprilično on point.

Gledano sa stilske strane ova mini promo turneja je potpuni pogodak i pokazna vežba o tome šta sve može da doprinese promociji jednog velikog projekta, a Kristen u svakom autfitu izgleda sjajno. God job, girl.

kristen stewart

Foto: Profimedia, Instagram / @whoopsee.it

Učitati još
Zatvori