Sequin season: Nosimo komade sa šljokicama
Sequin season: Nosimo komade sa šljokicama

Sequin season: Nosimo komade sa šljokicama

Postoji prećutni dogovor da su šljokice rezervisane samo za dve vrste događaja: rođendanske zabave i novogodišnji doček. Međutim, kako na svakodnevicu gledamo kao na proslavu života, biramo da svesno promenimo ovo mišljenje. Modne zaluđenice su već jedan korak ispred nas, s obzirom da smo već sada uočili da su komadi sa šljokicama preplavili Instagram explorer. U nastavku analiziramo kako najbolje ispratiti ovaj trend, kao i koje idealne šljokicave high street komade smo pronašli.

Sequins galore

Suknje, haljine, torbe – you name it, mi želimo da ih vidimo u njihovoj sequin verziji. Dok je u pitanju svakako razigraniji trend idealan za sve ljubitelje hyperfeminine estetike, verujemo da čak ni najvatrenije minimalist devojke neće moći da odole da ovaj izgled učine svojim.

S obzirom na to da i ovog leta svedočimo povratku voljene mermaidcore manije, nije iznenađujuće što opažamo odevne komade koje deluju izvučeno pravo iz gardarobera jedne određene Disney junakinje. Šljokice su idealan način da ovog leta spojimo island girl i party girl estetiku, a verujemo da ćemo na ujedno manifestovati i lifestyle koji ide uz to.

Ovaj trend možete učiniti jednostavnim ili složenim koliko god vi želeli. U svakom slučaju, u pitanju je statement komad koji će biti fokus svakog autfita. Samim tim, ostatak izgleda možete upotpuniti omiljenim basics komadima.

Kao i obično, posetili smo sajtove nekih od naših omiljenih prodavnica kako bismo pronašli ono što tražimo. U nastavku donosimo koji komadi sa šljokicama su idealan način da ovaj trend inkorporirate u vaše letnje stajlinge.

Journal finds: Komadi sa šljokicama

Učitati još
Zatvori