Sandale sa konopcima koje ovo leto želimo u svom ormaru
Sandale sa konopcima koje ovo leto želimo u svom ormaru

Sandale sa konopcima koje ovo leto
želimo u svom ormaru

Ako nešto govori da je leto tu, to su sandale. Niko više ne poseže za patikama i zatvorenim cipelama. Pedikiri su odavno zakazani i obavljeni, a nokti nalakirani. Sandale su svakog leta statement piece, a sandale od konopca i ovog leta su hit. One neodoljivo podsećaju na brodski konopac i mornarske čvorove i savršen su glasnik leta.

Ove sandale većinom dolaze u neutralnim nijansama pa se mogu uklopiti u svaku kombinaciju. Posebno dobro ipak idu uz boho stil. Uz to, super će ići uz kupaći i kaftan. Da stvar bude još bolja, mogu ih nositi i žene i muškarci, a i deca. Koliki su hit, govori i to što su ih u svoje kolekcije uvrstile i dizajnerske kuće poput Valentina i Diora.

Možda i najveće ime u svetu sandali od konopca svakako je Nomadic State of Mind. Oni su ime izgradili upravo na toj obući. Brend je još devedesetih pokrenuo Amerikanac Chris Anderson. Sandale je proizvodio u svoj VW kombiju, a prodavao ih je na festivalima.

Nomadic State of Mind sandale od konopca slove kao udobne i mekane, a samim time idealne za leto. Najpopularnija boja im je ona prirodna boja konopca. Super je i što se sandale mogu bez problema oprati u veš mašini, na 30 stepeni. Osim ovog brenda i velikih dizajnerskih imena, u svoje kolekcije su ih uvrstili i high street brendovi, te Karla u kojoj možete pronaći Bohonomad sandale.

Gde ih nabaviti?

sandale od konopa
NOMADIC STATE OF MIND
sandale od konopa
PULL&BEAR
sandale od konopa
JENNY FAIRY
sandale od konopa
OSKLEN
sandale od konopa
ISABEL MARANT
sandale od konopa
MSGM
sandale od konopa
BOHONOMAD
sandale od konopa
KATE SPADE

FOTO: Instagram, Farfetch, Karla, CCC,  Nomadic State of Mind, MyTheresa, Zalando

                                                                                                                                                              Preuzeto sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori