V DAY inspo: Romantika na Magda Butrym način
V DAY inspo: Romantika na Magda Butrym način

V DAY inspo: Romantika na
Magda Butrym način

Jedna od najnošenijih dizajnerki u 2023. godini definitivno je bila Magda Butrym. Njen brend baziran je u Poljskoj, ali zbog velikog interesovanja ima showroom prostore širom svetskih modnih prestonica.

Vatrenocrvena boja i motiv 3D cveta odlikuju većinu njenih kolekcija, a romantika (na seksi način) utkana je u svaki njen komad ali i lifestyle događaj, prezentaciju i showroom. Možemo slobodno reći da je to koncept kojim se vodi, a svaka žena u njenim kreacijama postaje senzualna.

Love is in the air

Od njenih kreacija, preko izložbenih prostora pa sve do dekoracije stolova za privatne večere sa influenserkama – svaki detalj poseduje dozu romantike. Upravo zato uzimamo njen vizuelni identitet kao inspiraciju za nadolazeći praznik ljubavi, a njene kreacije savršen su saveznik za Valentines date – dovoljna je čak i njena cipela/sandala sa cvetom da vašem autfitu da dašak senzualnosti.

Magda Butrym žena uvek je besprekorno stilizovana, miriše na magiju, nikada istovremeno ne nosi jaku šminku i istaknutu frizuru i – svi žele da budu ona. Nonšalantnost je njeno srednje ime a ljubav uvek u mislima.

Stigla je i nova kolekcija

Taman na vreme Magda je prezentovala svoju novu PRE FALL 2024 kolekciju koja sadrži elemente njenih pređašnjih komada dok je istovremeno malo više badass. U fokusu su komadi od crne kože a novina je takozvani heklani motiv kojim dizajnerka daje omaž zemlji iz koje potiče.

Ovaj brend osvojio je sva tržišta od istočne Evrope do Amerike, a sve više celebrity stilista za svoje klijente bira Magda Butrym kreacije. Dizajnerka je za veoma kratko vreme postigla veliki globalni uspeh ali ispred nje je veoma težak zadatak – da zadrži hajp i heritage brenda a ipak uspe da u budućnosti ponudi nešto novo kako ne bi dosadila svojim kupcima. Misija je jedna – da se svaka žena oseti moćno i senzualno u njenim kreacijama.

Učitati još
Zatvori