Relationship goals, but make it fashion: Parovi koje na Instagramu pratimo zbog autfita
Relationship goals, but make it fashion: Parovi koje na Instagramu pratimo zbog autfita

Relationship goals, but make it fashion: Parovi koje na Instagramu pratimo zbog autfita

Think about it – ukoliko stilski ne govorite istim modnim jezikom sa svojom simpatijom, ima li smisla tragati za bilo kojim drugim srodnim kvalitetima? Ako ne možete ići na nedelju mode zajedno (kao što to čine parovi koje pratimo), what’s even the point. Uostalom, Riri nam je pokazala da je i te kako moguće pronaći svog sanjanog (modnog) partnera, zato verujemo da je samo pitanje vremena kada će se pojaviti naš princ u belim Jacquemus pantalonama.

Change of heart

Kada su društvene mreže već postale deo naše svakodnevice, bili smo svedoci jednog krajnje jedinstvenog fenomena – počeli su da se pojavljuju zajednički Instagram profili parova. Ta se pojava (na sreću) nije održala, no ono što nismo očekivali jeste da takvi nalozi mogu zapravo biti kul. Mišljenje smo promenili istog trenutka u kojem smo otkrili Alice & js Rocquesa, koji su na društvenoj mreži prisutni pod zajedničkim imenom @jaimetoutcheztoi. Njihovo korisničko ime se sa francuskog prevodi izrazom „volim sve kod tebe/na tebi“ – très romantique! Istina je da i mi volimo sve na njima, bilo da nose minimalističke Givenchy autfite ili se igraju različitim bojama.

Međutim, ubacili smo ih u favourites pre svega jer su utkali novo značenje izrazu matching outfits. Baš kao i Marta Sanchez Castañeda & Elbio Bonsaglio, pokazali su nam šta zapravo znači uskladiti autfite. Pre nego odevanje u identične komade i/ili koloritne palete, ovo zapravo predstavlja kreiranje komplementarnih kombinacija tako da zajedno čine savršen spoj. Tako obe strane čuvaju sopstveni stil, dok ujedno kreiraju sklad sa drugom polovinom.

Hmm, zvuči kao prikladna metafora za uspešnu vezu. But don’t take advice from us.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori